Bojovka Dead or Alive 6 vyjde v polovině února
Dead or Alive 6 Novinka Bojovka Dead or Alive 6 vyjde v polovině února

Bojovka Dead or Alive 6 vyjde v polovině února

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Po celém světě. Plus seznam potvrzených postav a další detaily.

Reklama

V pořadí šestý díl populární bojové série Dead or Alive vyjde po celém světě 15. února příštího roku ve verzích pro PlayStation 4, Xbox One a PC, oznámila společnost Koei Tecmo. Za vývoj je opět zodpovědné studio Team Ninja, které neplánuje žádné velké věci v hratelnosti. Spíše dojde k vylepšení. Fanoušci Dead or Alive tak budou jako doma. Dle dřívějším informací by měla být hra drsnější.

Novinkou je měřič Break Gauge, který vám po naplnění umožní provést devastující útoky známé jako Break Blow a Break Hold. Jednotlivé arény prošly aktualizací a byly vylepšeny o nebezpečné zóny. Ty mohou ovlivnit průběh zápasů, v němž bude možné lokalitu dost zničit, stejně jako v předešlých dílech.

Co se hratelných bojovníků týče, potvrzeny jsou zatím následující postavy: Kasumi, Hayate, Ryu Hayabusa, Helena Douglas, Hitomi, Leifang, Jann Lee, Rig, Zack a Diego. Otázkou zůstává bezplatná trial verze. U Dead or Alive 5 byla, uvidíme, zda se ji dočkáme i v případě Dead or Alive 6.

Odhaleny byly ještě bonusy pro předobjednávky. Majitelé PS4 obdrží téma a Nyotengu jako hratelnou postavu, zatímco na Xboxu One je to Nyotengu a kostým pro Ryu Hayabusa. Digitální Deluxe Edition přinese ještě 25 kostýmů, tři bonusové skladby, další exkluzivní obsah pro Kasumi a další hratelného bojovníka, tentokrát Phase 4.

V Japonsku - pro USA a Evropu zatím nepotvrzeno - se bude prodávat sběratelská edice a Strongest Package. Sběratelská edice bude za 12 800 jenů a zahrne hru, originální soundtrack, artbook, sadu pamětních cínových odznaků a obsah z digitální delux edice. Strongest Package vyjde na 25 800 jenů a krom výše uvedeného v ní bude třeba pět plakátů do koupelny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama