VR adventura Déraciné od FromSoftware vyjde v listopadu
Déraciné Novinka VR adventura Déraciné od FromSoftware vyjde v listopadu

VR adventura Déraciné od FromSoftware vyjde v listopadu

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4

Exkluzivně pro PlayStation 4 s PlayStation VR.

Reklama

Příběhová adventura Déraciné pro PlayStation VR od japonského studia FromSoftware byla oznámena v červnu na E3 v Los Angeles. Dozvěděli jsme se první informace a mohli se podívat na trailer i screenshoty. Dnes přichází na řadu datum vydání. Déraciné se bude prodávat od 6. listopadu exkluzivně pro PS4 za 30 dolarů v digitální i fyzické verzi. Minimálně v Severní Americe bude mít fyzickou edici pouze GameStop. Uvidíme, zda se vůbec dostane k nám.

Déraciné je příběhová adventura od tvůrců Dark Souls série a Bloodborne. Na hře spolupracuje Japan Studio a vžijeme se v ní do ducha, kterého vyvolala mladá, osamocená dívka v internátní škole. Budeme muset dokázat svou existenci a vybudovat jedinečnou vazbu se šesti studenty prostřednictvím chytrých interakcí. Postupně se budeme dozvídat různá tajemství a k dispozici budeme mít schopnosti pro manipulování se životy a časem, abychom změnili osud mladých lidí. Podíváme se tedy i do minulosti studentů.

„Našim cílem při vývoji tohoto titulu je využít nejnovější technologii virtuální reality k vytvoření adventury nebo vizuálního románu, kde hráči prozkoumají svět plný záhad. Nejdůležitějším prvkem Déraciné je vazba mezi hráčem, neviditelným světlem a dětmi internátní školy. To vše doprovází emocionální, přesvědčivý příběh,“ tvrdí autoři z FromSoftware.

Na nový trailer si musíme počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama