Dnes vyšlo demo Forzy Horizon 4
Forza Horizon 4 Novinka Dnes vyšlo demo Forzy Horizon 4

Dnes vyšlo demo Forzy Horizon 4

Michal Burian

Michal Burian

38
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Na Xbox One a PC s Windows 10.

Reklama

Aktualizace: Dnes k večeru se na Xbox Store a Windows Store objevila demoverze závodní hry Forza Horizon 4. Můžete se pustit do stahování souboru o velikosti přibližně 27,83 GB. Jen budete muset mít trpělivost, servery jsou přetížené, stahování jde pomalu a objevují se různé chyby.

Původní zpráva: Microsoft si pro hráče na dnešní den připravil oznámení. Bez předešlého avíza má v průběhu dnešního dne vyjít demoverze závodní hry Forza Horizon 4. Demo je již připraveno na Xbox Store a Windows Store, kde je informace i o velikosti. Stahovat budeme přibližně 27,83 GB a v demoverzi by neměla chybět čeština.

„Na největší oslavě automobilismu na světě se může během dynamické sezóny vše změnit. Vydejte se k cíli sami, nebo se spojte s ostatními a prozkoumejte krásu a minulost Británie v jednom společném světě. Čeká na vás možnost sbírat, řídit a přizpůsobit svým představám více než 450 vozů. Závody, kaskadérské kousky, tvůrčí zábava a zkoumání... Zvolte si svoji cestu k titulu Horizon Superstar.“

Jakmile bude demo ke stažení, novinku aktualizujeme.

Forza Horizon 4 vyjde 2. října na Xbox One a PC s Windows 10. Konzolovou verzí předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk s exkluzivním dárkem: tričko ke standardní edici i mikina k Ultimate edici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama