Shrnutí dosavadního příběhu série Tomb Raider s českými titulky
Shadow of the Tomb Raider Novinka Shrnutí dosavadního příběhu série Tomb Raider s českými titulky

Shrnutí dosavadního příběhu série Tomb Raider s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Připomeňte si, co zažila archeoložka Lara Croft od restartu z roku 2013. A pět důvodů, proč se těšit na nové dobrodružství.

Reklama

Archeoložka Lara Croft toho prožila již mnoho. V roce 2013 došlo k restartu, který nám ukázal slavnou hrdinku při jejím vývoji z bojácné mladé ženy do odvážného trosečníka. Ozbrojena byla pouze svými instinkty a fyzickými schopnosti, aby přežila na ostrově plném nebezpečí. O dva roky později musela přežít ve zmrzlé Sibiři a vyrovnat se s organizací Trinity, zatímco v letošním Shadow of the Tomb Raider se stane predátorem a zachrání svět před mayskou apokalypsou.

Podívejte se na nedávný trailer, který shrnuje dosavadní příběh série Tomb Raider. Obchod Xzone.cz ho obohatil o české titulky. K němu ještě přinášíme 5 důvodů proč se těšit na tuhle hru.

Shadow of the Tomb Raider vychází již tento pátek na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Konzolové verze koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk s dárky v podobě oficiálního trička a magnetické placky s otvírákem. V nabídce je i Croft Edition se Season Passem, herním soundtrackem a balíčkem zbraní a oblečků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama