Novinky pro Nintendo Switch a 3DS
Diablo 3 Novinka Novinky pro Nintendo Switch a 3DS

Novinky pro Nintendo Switch a 3DS

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Nintendo Switch Switch Nintendo 3DS 3DS

Datum vydání Diablo III: Eternal Collection, Warframe, New Super Mario Bros. U Deluxe, Civilization 6, Luigi’s Mansion 3 a další hry.

Reklama

V noci proběhl další Nintendo Direct. Japonská společnost oznámila novinky pro Switch i 3DS, které vám přinášíme hezky pohromadě v jednom článku. V samostatné novince se budeme věnovat službě Nintendo Switch Online.

Diablo III: Eternal Collection začátkem listopadu

Brány pekelné se na Nintendu Switch otevřenou v listopadu. Všichni nadšenci do Diabla 3 nechť si do kalendářů tučně červenou poznamenají, že Diablo III: Eternal Collection dorazí 2. listopadu a zažehne plameny. Součástí je základní hra se všemi aktualizacemi a dodatečnými balíčky v podobě Reaper of Souls a Rise of the Necromancer. Lákadlem je lokální kooperace.

New Super Mario Bros. U Deluxe pro Switch

Další populární hra z Wii U si to míří na Nintendo Switch. Už 11. ledna 2019 se počítá s New Super Mario Bros. Na Switchi bude název hry prodloužen o U Deluxe a vrátí se hratelné postavičky jako je Mario, Luigi a Toad. K dispozici budou nově i Nabbit a Toadette. Nabbit je vhodný pro nováčky, případně děti. S ním bude hraní mnohem jednodušší, zatímco Toadette se může přeměnit v Peach. Součástí je i New Super Luigi U. Celkem tak dostanete přes 164 odlišných úrovní. V nich můžete hrát sami nebo s přáteli.

Warframe vyjde také v listopadu

V listopadu rozšíří seznam her na Nintendu Switch další novinka. Společnost Digital Extremes hodlá 20. listopadu spustit svou free-to-play střílečku Warframe, která se chlubí 38 miliony hráči na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One. Port má na starost studio Panic Button, převádělo Dooma a Wolfensteina 2 na Switch.

Potvrzení Civilization 6 pro Switch

Civilization 6 vyjde na Nintendo Switch již 16. listopadu a půjde o nejnovější verzi hry se všemi aktualizacemi, změnami a expanzemi přidávající čtyři nové civilizace, vůdce a scénáře z balíčků soustředící se na Polsko, Austrálii, Persii a Makedonii. Switch verze dovolí čtyřem hráčům spolupracovat nebo na sebe útočit v bezdrátovém lokálním multiplayeru.

Novinka od Game Freak

Studio Game Freak má ve vývoji zbrusu novou hru pro Nintendo Switch. Nemá nic společného s Pokémony. Jde o RPG titul Town, který si budete moci zahrát již v příštím roce. Navštívíme v něm tajemnou malou vesničku. Její obyvatelé žili dlouhé roky v míru. Jednoho dne se objevily příšery. S nimi budeme bojovat a postupně objevovat tajemství.

Yoshi's Crafted World v novém traileru

Yoshi přichází na Nintendo Switch během jara 2019 v podobě Yoshi's Crafted World. Fanoušci mají očekávat stejnou hratelnost v nových perspektivách.

Oznámen Super Smash Bros. Ultimate Switch Bundle

Speciální design pro dock Switche a Joy-Cony. To je lákadlo právě oznámeného balení Nintenda Switch. Hru obdržíte v digitální podobě a celý balíček vyjde 2. listopadu za 360 dolarů. Hra samotná půjde odemknout až 7. listopadu. V prodeji bude i nový ovladač a adapter Smash Bros. Ultimate GameCube.

Animal Crossing pro Switch

V roce 2019. Zatím trailer.

Luigi’s Mansion 3 pro Switch a 3DS verze s kooperací pro dva hráče

Na Nintendo Switch míří Luigi’s Mansion. Třetí díl, jak je předběžně hra nazvaná, se o slovo přihlásí b příštím roce. Pomocí řady nástrojů bude Luigi bojovat proti duchům, včetně jeho oblíbené baterky, tyče nebo vysavače.

Zároveň došlo k představení Luigi’s Mansion pro 3DS, kde nabídne kooperaci pro dva hráče. Váš kamarád se ujme zelené siluety hlavního hrdiny. Má to však jedno ale. Aby bylo dobrodružství plnohodnotné, musí druhý hráč vlastnit kopii hry. V opačném případě hrajete společně, ale kamarád se nezúčastní boje s bossem. Na 3DS hra dorazí 12. října.

Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Boswer Jr.’s Journey pro 3DS

Druhá dnešní novinka týkající se Nintenda 3DS. Majitelé tohoto handheldu budou moci dlouhé zimní večery trávit u Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story + Boswer Jr.’s Journey. Hra vyjde 11. ledna 2019 a pochlubí se režimem Bowser Jr. Ten vám umožní vytvořit malou armádu, abyste chránili Mushroom Kingdom. V Inside Story dostanete možnost na krátkou dobu ovládat Bowsera v moment, kdy se Mario a jeho přátelé snaží najít cestu ven z jeho těla.

Kirby’s Epic Yarn na 3DS v roce 2019

Kirby’s Epic Yarn se z Wii stěhuje na Nintendo 3DS. Dorazí během příštího roku s novými možnostmi v hratelnosti, dalšími módy a mini-hrami. Nejzajímavější je asi nový mód Devil. V něm bude Kirby procházet úrovněmi a musí se vyvarovat tomu, aby ho ďábel pohltil. V nových mini-hrách můžete hrát za jiné postavičky, ale jen na krátký čas. Na seznamu je třeba King Dedede a Meta Knight.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama