Video Just Cause 4 prezentuje pestré prostředí
Just Cause 4 Novinka Video Just Cause 4 prezentuje pestré prostředí

Video Just Cause 4 prezentuje pestré prostředí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V jihoamerické zemi Solís nás čekají džungle, pouště, zasněžené hory i mírnější oblasti.

Reklama

Marketingová kampaň spojená s Just Cause 4 možná není tak výrazná jako v případě jiných chystaných titulů, ale rozhodně je vytrvalá a aktivní. Včera jsme tu měli vývojářský deník zaměřený na sandboxovou náturu hry a dnes jsme se dočkali začátku zcela nové série videí, která má za cíl postupně představit důležité aspekty nového Just Cause. Jako první přichází na řadu prostředí, tedy fiktivní jihoamerická země Solís.

Zatímco Panau v Just Cause 2 bylo poměrně pestrou mapou, prosluněná země Medici v třetím díle mohla leckdy působit poněkud jednotvárným dojmem. Solís v Just Cause 4 se tak snaží navázat spíše na Panau, jak dokazuje prezentace rozličných regionů, které zahrnují džungle, vyprahlé pouště, mírnější podnebí, vulkanickou oblast, zasněžené hory, farmy i mětské ulice. Prostředí je přitom vždy dostatečně vertikální, abyste mohli řádně využívat pohybové možnosti a vychytávky hlavního hrdiny Rica Rodrigueze.

Když se nebudete chtít po Solís plahočit svépomocí, vždy se můžete uchýlit k využití některého z dopravních prostředků. Auta jsou zjevně všudypřítomná, ale třeba na sněhu se hodí sněžný skůtr, zatímco na poušti je šikovným pomocníkem čtyřkolka. Přirozeně není ani problém svézt se na střeše vlaku nebo uzmout vrtulník či jiný vzdušný dopravní prostředek. Snad bude jízdní model a ovládání vozidel lepší než minule, předminule a před-předminule. Kromě lidí a vozidel se v prostředí Solís setkáte i s místní faunou, třeba s lamami. Zapomínat bychom neměli ani na vlivy prostředí, takže počítejte, že se v jednotlivých regionech setkáte třeba s pouštními bouřemi, tornády, klasickými bouřkami nebo sněhovými vánicemi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama