Střípky minulosti Clementine v traileru druhé epizody The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season Novinka Střípky minulosti Clementine v traileru druhé epizody The Walking Dead: The Final Season

Střípky minulosti Clementine v traileru druhé epizody The Walking Dead: The Final Season

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

S dozvuky první série se zjevně ještě neskončilo.

Reklama

Na dnešek bylo slíbeno vydání traileru, který láká na druhou epizodu poslední sezóny The Walking Dead od Telltale Games. Mnozí nejspíš očekávali, že půjde o tradiční sestřih záběrů, který naznačí, co nás v epizodě Suffer the Children čeká, a ukáže, do čeho se Clementine zaplete tentokrát. Samozřejmě je tomu tak, ale video nakonec odhaluje i jedno výrazné překvapení, které asi čekal málokdo. A ne, nejde o chlubení se vysokým hodnocením z různých médií.

Pokud tenhle text náhodou čtete, přičemž se chcete vyvarovat spoilerů a zároveň nechcete na trailer koukat, řeknu jen tolik, že v The Walking Dead: The Final Season soudě dle traileru dojde na výraznou spojitost s první sérií, která odstartovala už v roce 2012. Nutno podotknout, že trailer neodhaluje nic dějového, ale už jen prostá přítomnost této spojitosti může být dost zajímavá věc. Ačkoliv nutno říct, že je možné, že ji nezaregistrujete, i když jste jeden z nejslavnějších počinů Telltale Games hráli.

Jak se každopádně zdá, Clementine dožene část její minulosti. O tom, co všechno tahle skutečnost zahrne, se budeme moci přesvědčit 25. září, kdy epizoda Suffer the Children vychází na PC, PS4, Xbox One a Switch. Čekání si můžete zkrátit nejen sledováním traileru, ale i přečtením našeho hodnocení první epizody.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama