Seznamte se s jedinečnými místy z Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 Novinka Seznamte se s jedinečnými místy z Red Dead Redemption 2

Seznamte se s jedinečnými místy z Red Dead Redemption 2

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Co nabízející městečka v pohraničí?

Reklama

Svět westernové akce Red Dead Redemption 2 má být rozsáhlý, ale ne prázdný. Slova Aarona Garbuta nám Rockstar dokazuje na pohlednicích, které představují několik jedinečných míst ze hry. Dnes se budeme bavit o městech v pohraničí.

Město Valentine přitahuje obchodníky, rančery, kovboje, hazardní hráče, psance a prostitutky z celého světa. Nemyslete si ale, že všichni jsou ve městě kvůli proslulé dražbě dobytka. Annesburg je zase hornické město, v těžkých podmínkách, ohrožení na životě a za mizernou mzdu zde lidé těží uhlí. Rodiny na tom nejsou dobře a mnoho mužů přišlo v dolech o život.

Saint Denis je rušné město na klíčové obchodní cestě. Přezdívá se mu vstupní brána do Severní Ameriky. Žijí zde lidé všech kultur a tříd, včetně podnikatelů, dělníků, žebráků a zlodějů. Mount Hagen je jedno z nejznámějších míst na vrcholu zasněžených Grizzlies. Nachází se v blízkosti horského průsmyku mezi Beartooth Beck a řekou Dakota.

Rhodes je zdánlivě klidné město na jihu, které trpí pří dvou plantážových rodin, což má za následek neustálé napětí a korupci. Strawberry bylo původně malé, ničím nezajímavé městečko. Nový starosta z excentrického východního pobřeží, je posedlý transformací města a chce z něj udělat místo pro bohaté turisty. Místní z jeho plánu nejsou moc nadšeni. Posledním místem je Lagras v bažinách Bayou. V malé, vzdálené osadě žijí lidé z větší části soběstačně, kupříkladu rybaří nebo dělají průvodce pocestným. Jde o ideální místo, kde se schovat před zákonem. Jen pozor na aligátory.

Red Dead Redemption 2 vyjde 26. října 2018 na PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama