Grand Theft Auto V oslavilo páté narozeniny
GTA 5 Novinka Grand Theft Auto V oslavilo páté narozeniny

Grand Theft Auto V oslavilo páté narozeniny

Michal Burian

Michal Burian

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3

Pět let a téměř 100 milionů prodaných kusů.

Reklama

Gangsterská akce Grand Theft Auto V od Rockstar Games slaví páté narozeniny. Původně hra vyšla 17. září 2013 na konzole Xbox 360 a PlayStation 3. 18. listopadu 2014 se dostala na PlayStation 4 a Xbox One. 14. dubna 2015 konečně následovala PC verze.

Od samotného vydání se prodeje nezastavily. Po celou dobu se GTA V drží v žebříčku nejprodávanějších her ve Velké Británii. Není divu, že v srpnu letošního roku společnost Take-Two Interactive oznámila, že se prodeje Grand Theft Auto V blíží hranici 100 milionů kusů. Navíc se daří i GTA Online. Multiplayer výrazně pomohl udržet hru tak dlouho na živu. Jen škoda, že Rockstar nepřipravil žádné příběhové rozšíření. Původně bylo v plánu, poté ho ale vývojáři vynechali a soustředili se na Grand Theft Auto Online.

Napište nám do komentářů, na jaké momenty s Michaelem, Trevorem a Franklinem vzpomínáte, případně jaký z trojice hrdinů se vám zdá nejlepší, co na GTA V máte rádi, co naopak byste chtěli jinak a jak si představujete další Grand Theft Auto, které za pár let určitě vyjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama