Multiplayer v Red Dead Redemption 2 bude spuštěn v listopadu
Red Dead Redemption 2 Novinka Multiplayer v Red Dead Redemption 2 bude spuštěn v listopadu

Multiplayer v Red Dead Redemption 2 bude spuštěn v listopadu

Michal Burian

Michal Burian

23
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Veřejná beta pro všechny, kteří vlastní hru.

Reklama

Multiplayerová část u gangsterské akce Grand Theft Auto V je hodně populární. Tak populární, že Rockstar byl překvapen a kvůli novému obsahu do GTA Online upozadil plánované příběhové rozšíření. To nikdy nevyšlo a už ani nevyjde. U westernové akce Red Dead Redemption 2 je kladen důraz na příběh pro jednoho hráče. I přesto se hra pochlubí multiplayerem. Red Dead Online bude spuštěno v listopadu letošního roku.

Red Dead Redemption 2 vychází 26. října 2018 na PlayStation 4 a Xbox One. Znamená to, že na dohrání singleplayeru dostaneme maximálně jeden měsíc. To není mnoho. V listopadu se budeme moci pustit do online části v rámci veřejné bety - určena pro všechny majitele hry Red Dead Redemption 2. Ta bude průběžně aktualizována a vylepšována. V éteru se neoficiálně mluví o módech Revive and Survive a Money Grab. Zmiňován je ale také Battle Royale režim. Tak uvidíme, zda Rockstar naskočí na tuhle vlnu. Battlefield V a Call of Duty: Black Ops 4 si nenechají Battle Royale letos ujít.

Red Dead Online nabídne příběh a kompetitivní a kooperační hrají po vzoru GTA Online. Jinými slovy budete moci hrát sami i s přáteli a jinými hráči.

Závěrem oznámení vývojáři upozorňují na turbulence při spuštění bety, které se nevyhne žádná velká hra. „Těšíme se na spolupráci s naší úžasnou komunitou, která bude sdílet nápady, pomáhat nám v řešení problémů a spolupracovat s námi při vývoji Red Dead Online. Společně vytvoříme něco opravdu zábavného a inovativního,“ dodává Rockstar.

Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama