Ace Combat 5 nebo Ace Combat 6 jako bonus k Ace Combat 7
Ace Combat 7 Novinka Ace Combat 5 nebo Ace Combat 6 jako bonus k Ace Combat 7

Ace Combat 5 nebo Ace Combat 6 jako bonus k Ace Combat 7

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Na PS4 starší díl, na Xboxu One novější.

Reklama

Společnost Bandai Namco se snaží nalákat hráče k předobjednávce Ace Combat 7: Skies Unknown. Na všech třech platformách získáte stíhačku F4-E Phantom II s trojicí skinů. To ale není všechno. Majitelé PS4 obdrží digitální kopii hry Ace Combat 5: The Unsung War, zatímco na Xboxu One je to digitální kopie novější hry Ace Combat 6: Fires of Liberation. Podle mnohých je pátý díl Ace Combat tím vůbec nejlepším celé série.

Pokud jste se těšili, že půjde o remaster, tak vás zklamu. Bandai Namco potvrdil porty s vylepšeným rozlišením.

K předobjednávce si můžete vzít Season Pass za 24,99 dolarů, případně si vybrat Deluxe Edition za 84,99 dolarů a mít vše v jednom. V Season Passu jsou zahrnuty další tři letadla, tři úrovně a hudební přehrávač.

Na PS4 bude hra podporovat virtuální realitu. S PlayStation VR se můžete pustit do tří misí a v hangáru si detailně prohlédnout čtyři letadla. Konkrétně jde o F/A-18 Hornet, F-22 Raptor a Su-30 Flanke. Čtvrtý stroj na své odhalení čeká. Kokpity měly být navrženy speciálně pro virtuální realitu, vše bude funkční, a dokonce budete moci vidět i poškození.

Ace Combat 7: Skies Unknown vyjde 18. ledna 2019 na PlayStation 4 a Xbox One. PC verze dorazí až v únoru. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama