Launch trailer připomíná blížící se start Life is Strange 2
Life is Strange 2 Novinka Launch trailer připomíná blížící se start Life is Strange 2

Launch trailer připomíná blížící se start Life is Strange 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nové video se pyšní podstatně temnějším a vážnějším podtónem než doposud.

Reklama

První epizoda Life is Strange 2 vychází už za týden, tedy 27. září, a to na PC, PS4 a Xbox One. Proto jsme se dnes dočkali oficiálního launch traileru, který láká nejen na úvodní epizodu, ale i na celou sérii. A tentokrát by se dalo říct, že je vyznění videa poněkud odlišné od předešlých propagačních materiálů, které v souvislosti s Life is Strange 2 vyšly.

Launch trailer opět uvádí zápletku spočívající v úniku bratrů Seana a Daniela Diazových ze Seattlu do Mexika, a to následkem neštěstí, k němuž došlo vlivem záhadné nové napřirozené schopnosti. Chlapci, kterým je 16 a 9, musí mimo jiné unikat před policií a skrývat zmíněnou schopnost, přičemž život na cestě nebude snadný. Hratelnému hrdinovi Seanovi záhy dojde nejen odpovědnost za jeho mladšího bratra, ale také skutečnost, že jeho rozhodování navždy ovlivní jejich životy.

Tentokrát jsou však záběry mnohem serióznější a temnější, takže se konečně zdá, že oběma protagonistům půjde nejednou o krok a že nejde jen o prosluněnou dlouhou procházku dvou brášků. Osobně bych se nebál tvrdit, že když pominu naše dojmy z Gamescomu (protože ty prostě je třeba znovu zmínit), launch trailer představuje dosud nejlákavější materiál spojený s Life is Strange 2. A kdyby někoho zajímal použitý hudební doprovod, jedná se o skladbu Colour To Colour, jehož interpretem je Seyr.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama