Mapa Falloutu 76 nese název Appalachia
Fallout 76 Novinka Mapa Falloutu 76 nese název Appalachia

Mapa Falloutu 76 nese název Appalachia

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Oblast Západní Virginie v podání série Fallout nese prostý, ale zajímavý název.

Reklama

Novější přírůstky do série Fallout se sice vždy odehrávaly v jednom konkrétním americkém státě, ale herní mapa měla pokaždé nějaký konkrétní název. Washington D.C. a jeho okolí známe jako Capital Wasteland, pustiny kolem Las Vegas v nezapomenutelném New Vegas nese název Mojave Wasteland a naposled jsme ve Falloutu 4 navštívili Commonwealth, tedy prostředí soustředící se kolem Bostonu. V chystaném Falloutu 76 nás pro změnu čeká záhadami a lesy protknutá Západní Virginie a nyní již víme, že její mapa nese název Appalachia.

Spolu s dalšími hráči tak budeme přežívat v lokalitě, jejíž jméno vychází z Appalačského pohoří (Appalachian Mountains), jež oblast Západní Virginie protíná. Formální název nové mapy, která má být čtyřikrát rozsáhlejší než Commonwealth ve Falloutu 4, přitom odhalila čerstvá zpráva na Twitteru, která zahrnuje i nový screenshot ukazující dost netradiční zbraň. Konkrétně meč vytvořený z kytary, protože proč ne, tohle je koneckonců Fallout. Na Twitteru se v posledních dnech objevily i další nové screenshoty, pro změnu ukazující podobu obrazovky výroby nebo menší ozdobu stěn. Což se ale s kytarovým mečem samozřejmě nemůže rovnat.

Fallout 76 vychází 14. listopadu pro PC (přes Bethesda.net), PS4 a Xbox One. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde dostanete i přístup do bety a figurku Vault Boye. Beta startuje v průběhu října a nejprve bude k dispozici na Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama