Red Dead Redemption 2 vyžaduje na disku přes 100 GB
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 vyžaduje na disku přes 100 GB

Red Dead Redemption 2 vyžaduje na disku přes 100 GB

Michal Burian

Michal Burian

62
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Red Dead Online bude podporovat 32 hráčů a PS4 hráči mají časovou exkluzivitu na nějaký obsah.

Reklama

Red Dead Redemption 2 je pořádný cvalík. Na westernovou akci od Rockstaru si musíte na své konzoli přichystat 105 GB volného místa, odhalil poutak na PS4 Pro bundle. Podobnou velikost očekáváme i na Xboxu One. K tomu si přičtěte ještě budoucí aktualizace. Víme, že o měsíc později vývojáři spustí Red Dead Online a poté jistě dorazí mnoho updatů, které budete muset někam nainstalovat.

Red Dead Redemption 2 se stává největší hrou této generace. Call of Duty: Black Ops 3 se všemi aktualizacemi a DLC zabírá 101 GB a Gears of War 4 se svými 4K texturami rovných 100 GB. Jen pro představu, GTA V vyžaduje 65 GB.

Na stejném obrázku se dozvídáme další důležitou věc. Multiplayer Divokého západu podporuje až 32 hráčů, což je o dva více než je tomu u GTA Online z Grand Theft Auto V. Pokud nemáte rádi časové exkluzivity, tak vás nepotěšíme. V případě této hry se počítá s „vybraným online obsahem“, který budou mít hráči na PS4 o 30 dnů v předstihu.

Red Dead Redemption 2 vychází 26. října na PlayStation 4 a Xbox One. Red Dead Online bude ve veřejné betě spuštěno v listopadu. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Red Dead Redemption 2 vyžaduje na disku přes 100 GB
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama