Forza Horizon 4 umožní za měsíc vytváření vlastních tratí
Forza Horizon 4 Novinka Forza Horizon 4 umožní za měsíc vytváření vlastních tratí

Forza Horizon 4 umožní za měsíc vytváření vlastních tratí

Michal Burian

Michal Burian

17
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Microsoft odhalil novinky, na které se hráči mohou v těchto závodech těšit.

Reklama

Už zítra budou moci majitelé Ultimate Edition hry Forza Horizon 4 závodit v historické Velké Británii, užít si nespočet aktivit a více než 400 vozů. Při té příležitosti zveřejnil Microsoft startovní trailer a prozradil plán s postupným rozšiřováním obsahu.

V průběhu následujících týdnů a měsíců se můžete těšit na spoustu novinek. Sdílený online svět vás přivítá létem. V prvním týdnu budete mít k dispozici pět nových sezónních událostí, kooperační závod nazvaný Trial a novou výzvu vztahující se k rychlostnímu radaru. K tomu každý den v týdnu novou Forzathon výzvu a možnost odemknout vůz Ferrari 812. S Car Passem získáte ještě další dva automobily.

Stejná struktura obsahu bude následovat druhý týden. Ve Velké Británii zavládne podzim a vy budete mít možnost získat Porsche 911 GT3 RS 19. Ve třetím týdnu vypukne zima. Společně s ní se rozběhnou tři nové sezonní události, nová zkouška a výzva a samozřejmě i nový automobil pro všechny. Tentokrát Chevrolet ZR2. Během jara se o slovo přihlásí další závody, nové vozy a Honda Civic 18.

Nejdůležitější aktualizaci čekejte 25. října, přidá do hry možnost vytvořit si vlastní trať a tu následně sdílet s hráči z celého světa. Ve stejný den se o slovo přihlásí ještě Horizon Story nazvaná British Racing Green, kterou doplní deset eventů zaměřených na historii britských automobilů. Samozřejmě se nezapomene ani na Halloween, tvůrci připravují speciální outfity a zvuky troubení.

Standardní edice hry Forza Horizon 4 vychází 2. října na Xbox One a PC s Windows 10. Recenzi pro vás připravujeme. Rozhodli jsme se nespěchat a počkat si na změnu ročního období ve sdíleném online světě, abychom se přesvědčili na vlastní oči o novém obsahu. Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk. Již zítra si ji můžete v Ultimate Edition vyzvednout na prodejně Xzone, které jsou otevřené i v době státního svátku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama