O nových možnostech na poli z Farming Simulator 19
Farming Simulator 19 Novinka O nových možnostech na poli z Farming Simulator 19

O nových možnostech na poli z Farming Simulator 19

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Plevel nebo zničení úrody. Plus odhalení dalších strojů.

Reklama

Farming Simulator 19 postupně odhaluje novinky a vylepšení. Studio Giants Software v nejnovějším gameplay traileru ukazuje nové možnosti na poli. Už nebude stačit pouze připravit půdu k setí, zasít plodinu, jednou ošetřit postřikem pro lepší výnos a počkat na sklizeň. Starost vám bude dělat plevel. Toho se zbavíte několika způsoby. Použít můžete vápno a zničit semena plevele či klíčící plevel. Zároveň zvýšíte pH půdy, abyste měli zdravější plodiny, tím pádem lepší výnos.

V pozdějších fázích je nutné odstranit plevel speciálním zařízením, případně postřikem - chemickým herbicidem. Když necháte plevel zajít až sem, je vhodné dávat pozor na zničení plodin, jak názorně ukazuje video se změnou velikosti pneumatik u traktoru. Herbicid je nejdražší možností pro zničení plevele. Je nutné koupit chemikálii a poté ji doplňovat. Po zakoupení herbicidu ho můžete využít i pro zvýšení pH půdy.

Pokud se o své pole nebude starat, necháte plevel přerůst, při sklizni přijdete o 20 % výnosu. Nováčci si budou moci růst plevele vypnout, stejně tak se počítá s vypnutím zničení plodin pneumatikami.

Pěstovat budete moci dvě nové plodiny. Oves se od přenice ve sklizni neliší a využijete ji ke krmení svých koní. Těžší je to u bavlny. Pro sklizeň musíte zakoupit nebo si půjčit speciální kombajn Case IH Module Express 635, který zpracuje bavlnu do velkých balíků. Na ně potřebujete speciální přívěs značky Lizard. K dispozici jsou dvě velikosti přívěsu. Na menší naložíte jeden balík, na ten větší balíky dva, ale už k němu potřebujete kamion. Kvůli tomu všemu je bavlna významnou investicí, ale s odpovídajícími odměnami.

Po zhlédnutí nového gameplay traileru se podíváme ještě na další stroje. Tvůrci představili novou sedmičku. První čtveřice je určena do lesa na těžbu a zpracování dřeva, zbytek na bavlnu - speciální přívěs za traktor na jeden balík bavlny a kombajn. Tuhle dvojici doplňuje ještě velký kultivátor s výkonným pásovým traktorem.

Farming Simulator 19 vychází 20. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na PC a PS4 s českými titulky. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama