Dabér Alana Wakea dostal roli v Control
Control Novinka Dabér Alana Wakea dostal roli v Control

Dabér Alana Wakea dostal roli v Control

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Matthew Porretta je další oblíbenec Remedy, kterého studio znovu využije.

Reklama

Nadcházející akční hra Control začíná působit jako sraz dabérů a herců, které můžeme znát z předešlých projektů studia Remedy. Už od oznámení víme, že role hlavní hrdinky Jesse Faden se zhostila herečka Courtney Hope, známá zejména jako Beth Wilderová z Quantum Break. Hope přitom nové protagonistce propůjčila tvář i hlas.

V pátek jsme se dozvěděli, že o hlas Zachariaha Trenche, bývalého ředitele agentury Federal Bureau of Control, po němž Jesse převezme pozici, se postará James McCaffrey. Ten se proslavil hlavně jako Max Payne ve všech třech herních dílech, nechyběl však ani v thrilleru Alan Wake. A z něj lze znát i dalšího významného dabéra, jehož identita byla nově odhalena.

Třetím do party v rámci obsazení Control je Matthew Porretta, který namluvil samotného Alana Wakea jak v původní hře, tak ve spin-offu Alan Wake's American Nightmare. A vlastně v jakémkoliv dosavadním anglicky znějícím materiálu, který má se sérií Alan Wake něco společného (kdo ví, třeba ho uslyšíme i v chystaném televizním seriálu). Tentokrát Porretta nedabuje známého spisovatele, ale doktora Caspera Darlinga. Jedná se o šéfa výzkumu v rámci Federal Bureau of Control, takže se dá očekávat, že tento muž přišel do styku s celou řadou zvláštních a nadpřirozených věcí. Takže se možná od toho Alana zas tak lišit nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama