Dva ze čtyř nových hrdinů Star Wars: Battlefrontu 2 dorazí začátkem příštího roku
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Dva ze čtyř nových hrdinů Star Wars: Battlefrontu 2 dorazí začátkem příštího roku

Dva ze čtyř nových hrdinů Star Wars: Battlefrontu 2 dorazí začátkem příštího roku

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Opozdí se i nový rozsáhlý herní mód, který vyjde v únoru spolu s Anakinem Skywalkerem.

Reklama

Opět se stalo to, čeho se příznivci Star Wars: Battlefrontu 2 obávali. Nedlouho po jejich dočasném uspokojení díky zářijové aktualizaci, která přinesla solidní skiny klonů a systém čet čtyř hráčů, přichází aktualizovaná verze přehledu toho, co hru čeká v dalších měsících. A není to úplně pozitivní čtení. Ne že by snad nedošlo na něco, co bylo dříve slibováno, vše naštěstí z hlediska míry obsahu zůstává při starém. Jen se stále mění termíny vydání toho obsahu.

Na letošní E3 bylo oznámeno, že bude Battlefront 2 obohacen o čtyři nové hrdiny, konkrétně Obi-Wana "Hello There" Kenobiho, generála "General Kenobi!" Grievouse, Anakina Skywalkera a hraběte Dooku. Stále platí, že na konci října dorazí Grievous spolu s výchozím vzhledem Jedi Hunter a skinem Battle-Damaged. Prvního z nových hrdinů navíc doprovodí nově přiblížené přepracování některých Star karet. Díky němu bude mít opravdu každý hrdina k dispozici kartu, s níž se mu vrátí část ztraceného zdraví pokaždé, když porazí protivníka (v případě některých hrdinů budou přepracované karty fungovat na základě eliminace určitou schopností).

V listopadu bude následovat Obi-Wan Kenobi. Nesesaditelná modla subredditu Prequel Memes bude v základu k mání se vzhledem Jedi Master, který může nahradit skin Robed. Navíc dojde na další skin pro Grievouse. Naštěstí se nemění ani listopadové vydání nové mapy pro mód Galactic Assault, zasazené na planetu Geonosis. Na ní se setkáme i s čerstvými vozidly, jež zahrnují STAP, Barc Speeder a AT-TE. Nejen na Geonosis budeme moci rovněž vídat nové skiny klonů, tentokrát s motivy 212. čety.

Teď přichází ty největší změny. To, co bylo dříve neurčitě cíleno na zimu, bylo nyní jasně naplánováno na začátek roku 2019. V lednu tak dorazí hrabě Dooku s jedním skinem, další skin pro Obi-Wana a skiny coruscantské gardy pro klonované vojáky. A co Anakin Skywalker? Na něj dojde až v únoru, přičemž ho doprovodí jeden jeho skin, skiny 501. legie a bohužel i slibovaný herní mód. Ano, i rozsáhlý režim na bázi Conquestu či Titanu z Battlefieldu 2142, v němž budeme obsazovat kontrolní body a díky tomu sestřelovat velitelské lodě, vyjde v únoru, ačkoliv se s ním původně počítalo na podzim. Komunitu tak čeká další čekání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama