O nepřátelské frakci v novém videu z Just Cause 4
Just Cause 4 Novinka O nepřátelské frakci v novém videu z Just Cause 4

O nepřátelské frakci v novém videu z Just Cause 4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Tvůrci představují hned několik druhů nepřátel.

Reklama

Rico Rodriguez bude mít i ve čtvrtém díle série Just Cause o zábavu a nepřátele postaráno, za což může zejména nepřátelská frakce Black Hand. Právě na ni se zaměřuje nejnovější oficiální video, které nastiňuje, proti čemu a proti komu budeme v Just Cause 4 a v prostředí jihoamerické země Solís bojovat.

Black Hand je polovojenská organizace známá už z Just Cause 3 a také soukromá milice působící na území Solís, kde ji vede ambiciózní a vytrvalá Gabriela Morales. Kromě ní uvidíte ve videu zejména různé druhy nepřátel, například Ghosty, kteří se mohou dočasně zneviditelnit, všeříkající Snipery nebo obrněné Titany. Dále jde o Grenadiery, s nimiž si užijete díky jejich granátometům, Riot Shieldery vybavené štíty nebo vojáky zvané Super Elite. Ty není možné zranit kulkami, přičemž jsou zároveň docela odolní proti výbuchům.

Na Rica čeká i typ protivníka zvaný RPG Unit, jenž má přirozeně k dispozici hlavně raketomet. A kdyby tohle všechno bylo moc velká výzva, vždy je možné spravit si chuť na standardních, všudypřítomných jednotkách zvaných Private, kteří plní úlohu obyčejných nepřátel, jež zlikvidujete poměrně snadno a ideálně co nejvýbušnějším a nejvíce kreativním způsobem. Celkově tvůrci hovoří o Black Hand jako o největší výzvě pro Rica a o jeho dosud nejvíc smrtících nepřátelích.

Jako obvykle nicméně platí, že i když je středem pozornosti Rico Rodriguez, proti frakci Black Hand nebude stát zcela o samotě. Minimálně v rámci příběhu. Nedávno bylo totiž oznámeno, že se v Just Cause 4 vrací Tom Sheldon, starý Ricův spojenec, který se objevil již v každém díle série, tedy v Just Cause, Just Cause 2 i Just Cause 3. Určitě tedy dává smysl, aby byl Ricovi k ruce a k havajské košili i tentokrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama