Populární Mashinky obdržely čtvrtou epochu
Mashinky Novinka Populární Mashinky obdržely čtvrtou epochu

Populární Mashinky obdržely čtvrtou epochu

Michal Burian

Michal Burian

7
Platformy Windows PC

Nový průmyslový řetězec, nové úkoly, lokomotivy nebo vagony a v neposlední řadě nová mapa.

Reklama

Honza Zelený se věnuje svému úspěšnému projektu Mashinky na plný úvazek. Hru, která je v předběžném přístupu na Steamu, postupně rozšiřuje. Včera zveřejnil čtvrtou epochu, jež přidává nový průmyslový řetězec. Společně s ním budou vaše vlaky přepravovat písek z pískovny a ocel z ocelárny. S tím souvisí nové vzorce a rozšíření slévárny a továrny na zpracování oceli do žetonků a zboží.

Další velkou aktualizací je přes 7 nových úkolů a vylepšení dvou starých úkolů. Těšit se můžete rovněž na nové lokomotivy a vagóny. Se čtvrtou epochou přišla pokročilá doba dieslů, což znamená čtyři nové rychlé dieselové mašiny.

Do třetice všeho dobrého. Čtvrtá epocha se nese v duchu nové mapy. Jmenuje se Island a je velká (512). Zároveň došlo k updatu všech stávajících map s ohledem na průmysl čtvrté epochy.

Honza Zelený se s externisty zaměřil i na nové funkcionality; budovy mají vlastní kamery (podobně jako vagonky a lokomotivy) nebo jednoduchá duplikace již existujících vlaků. V bezplatné aktualizace jsou i malá vylepšení. Více o updatu zde.

Mashinky koupíte na Xzone.cz za 599 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama