Remaster Assassin’s Creed 3 bude značně vylepšen
Novinka Remaster Assassin’s Creed 3 bude značně vylepšen

Remaster Assassin’s Creed 3 bude značně vylepšen

Michal Burian

Michal Burian

31
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Úprava herních mechanik, nové modely postav nebo 4K rozlišní s podporou HDR.

Reklama

V březnu příštího roku si připomeneme válku o nezávislost Ameriky v podání Assassin's Creed III, který původně vyšel na podzim 2012 pro PC, PS3, Xbox 360 a Wii U. Za několik měsíců se ve značně vylepšené podobě podívá na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Jaké změny přinese?

Vývojáři ze společnosti Ubisoft se zaměřili na detaily a zdokonalí některé herní mechaniky, stejně tak přidají dosud nespecifikované novinky, které vylepší hratelnost. Nevíme přesně o co jde, ale tvůrci se dušují, že berou vážně zpětnou vazbu komunity. Dobrodružství hlavního hrdiny Connora si máme vychutnat rovněž s novými modely postav, vyšším rozlišením textur, hustějším zalidněním (davy lidí) a v neposlední řadě s novými systémy nasvícení a životního prostředí.

Co se podpory současných technologií týče, na PC, PlayStationu 4 Pro a Xboxu One X máme počítat s rozlišením 4K a věrnějšími a živějšími barvičkami díky HDR. Na standardních modelech konzolí půjde o klasické 1080p. Obojí je slibováno i v případě Assassin’s Creed 3: Liberation Remastered. Osobně neočekávám nativní 4K ani u jedné hry.

Na Assassin’s Creed 3 Remastered (součástí jsou i DLC) a Assassin’s Creed 3: Liberation Remastered se mohou těšit majitelé season passu Assassin’s Creed Odyssey během března 2019. Později budou obě hry v prodeji i samostatně a mají suplovat chybějící nový velký díl. Ubisoft dává AC sérii roční pauzu a další dobrodružství vyjde až v roce 2020.

V recenzi jsme napsali: "Assassin’s Creed 3 je nejlepším dílem série a mistrovským dílem, na kterém pracovala spousta lidí dlouhé dva roky. Není bez chyb, ty jsou však zavaleny epickým zážitkem a mořem pozitivních dojmů. A to nejlepší? AC3 je hra, která je lepší s každým dalším douškem."

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama