Trailer vesmírného simulátoru Squadron 42 prezentuje hvězdné obsazení
Star Citizen Novinka Trailer vesmírného simulátoru Squadron 42 prezentuje hvězdné obsazení

Trailer vesmírného simulátoru Squadron 42 prezentuje hvězdné obsazení

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy Windows PC

Singleplayerová odnož Star Citizenu připomíná pěkně drahý hollywoodský film.

Reklama

V souvislosti s akcí CitizenCon jsme se dočkali nového traileru, který láká na letecký simulátor Squadron 42. Jednak jde o singleplayerovou, samostatně hratelnou odnož ambiciózního a věčně vyvíjeného vesmírného MMO Star Citizen, jednak o duchovního nástupce legendárního simulátoru Wing Commander. Jak se zdá, společnost Robert Space Industries má za cíl, aby Squadron 42 po asi 30 letech vývoje, během nichž bude Star Citizen možná dokončen, připomínal hollywoodský film.

O tom, že chystaný letecký simulátor nabídne hvězdné obsazení, zahrnující třeba Marka Hamilla, Gillian Andersonovou, Liama Cunninghama, Andyho Serkise nebo Garyho Oldmana, víme již nějakou dobu. Trailer však odhaluje účast dalších známých herců. Patří mezi ně zejména John Rhys-Davies, kterého můžete znát třeba jako Gimliho z trilogie Pána prstenů nebo jako Sallaha z Indiany Jonese.

Stejně jako Mark Hamill, i Rhys-Davies je žánrový veterán již z dob série Wing Commander. Pak tu máme třeba Bena Mendelsohna, jenž se v poslední době zapsal do paměti diváků hlavně jako Orson Krennic z filmu Rogue One: Star Wars Story, a aktuálního představitele Supermana Henryho Cavilla. Ten si zahraje i Geralta z Rivie v chystaném seriálu Zaklínače od Netflixu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama