Black Ops 4 se daří prodávat digitální verze
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Black Ops 4 se daří prodávat digitální verze

Black Ops 4 se daří prodávat digitální verze

Michal Burian

Michal Burian

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Fyzické už tolik ne. Oproti předešlých dílům velký pokles.

Reklama

Zpráva z Velké Británie uvádí, že první den se novému Call of Duty tak moc nedařilo. First-person střílečka od studia Treyarch se sice vyšvihla na příčku nejvyšší, ale oproti loňskému dílu se fyzické prodeje propadly o astronomických 50 procent a ve srovnání s Black Ops 3 dokonce o 59 procent. Když se podíváme ještě na Modern Warfare 3, tak vůči tomuto dílu jsou prodeje o 10 % lepší. Společnosti Activision propad nevadí, Call of Duty: Black Ops 4 se totiž daří skvěle v digitálních verzích, stejně jako jiným hrám uvedených na trh v letošním roce.

Activision v tiskové zprávě uvádí, že Black Ops 4 překonalo dosavadní rekordy společnosti v digitální sféře, a to pro všechny tři verze. Na PlayStation Store dokonce Black Ops 4 nastavilo nový rekord v prodejích na den vydání, zatímco na PC, kde se Black Ops 4 prodává pouze přes Battle.net, se prodeje zdvojnásobily ve srovnání s Call of Duty: WWII.

Activision pochopitelně neprozradil přesná čísla. Uvádí ale jinou věc. Za úspěchem Black Ops 4 má stát Blackout mód, tedy variace na oblíbený battle royale z her PUBG a Fortnite. Vydavatel se opírá o názory hráčů a recenzentů, kterým se letošní díl hodně zamlouvá a vůbec jim nevadí absence singleplayerové kampaně. Jak jste na tom vy, líbí se vám Call of Duty: Black Ops 4? Recenzi pro vás připravujeme.

Na závěr se vraťme k prodejům ve Velké Británii za minulý týden. Na prvním místě tedy Black Ops 4. Následuje FIFA 19, Assassin's Creed Odyssey, WWE 2K19, Forza Horizon, 4, Spider-Man, Super Mario Party, Crash N-Sane Trilogy, Shadow of the Tomb Raider a Mario Kart 8 Deluxe.

Call of Duty: Black Ops 4 vyšlo 12. října na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama