Poslední bašta lidstva a hledání uneseného dítěte v survival hororu Unholy
Unholy Novinka Poslední bašta lidstva a hledání uneseného dítěte v survival hororu Unholy

Poslední bašta lidstva a hledání uneseného dítěte v survival hororu Unholy

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Windows PC

Od bývalých vývojářů her Painkiller, Bulletstorm a Gears of War.

Reklama

Se survival hororem Agony od polského studia Madmind to v květnu letošního roku nevyšlo, z výletu do pekla prostřednictvím ztracené duše byli hráči zklamáni. Vydavatelská společnost PlayWay, která se starala i o Agony, zkouší další survival horor. Tentokrát si vybrala tým Duality Games skládající se z bývalých vývojářů her Painkiller, Bulletstorm a Gears of War, jenž připravuje Unholy.

Unholy nás ponoří do jedinečného, děsivého a tmavého prostředí na pusté planetě. Lidská populace žije v posledním „funkčním“ městě. To je zahaleno strachem. Strachem z tajemné nákazy, která postupně ničí město. Obyvatelé mají strach z maniaků a mysteriózních zvířat potulujících se v noci ulicemi. My se do tohoto místa podíváme očima hrdinky Siadah, jež se zoufale snaží zachránit sebe i své ztracené dítě. Nebude to mít snadné, Siadah je vyvrženec a hledaná osoba. Často se budeme muset vydávat za jiné členy společnosti.

Unholy kombinuje hororovou atmosféru a stealth. Každou výzvu budeme moci řešit několika různými způsoby, například bez povšimnutí proklouznout kolem stáží nebo se uchýlit k vraždě a zanechat za sebou krvavé stopy. Vývojáři slibují bohatou příběhovou linku a nabádající hráče, aby při hraní byli opatrní o fyzickém a duševním zdraví hlavní protagonistky.

O atmosféře a celkovém stylu hry vám více napoví teaser trailer. Unholy pohání technologie Unreal Engine 4, bude se hrát z pohledu první osoby a vyjde koncem roku 2019 na PC. Doufejme, že Unholy dopadne lépe než Agony. Vydavatel se dušuje, že se poučil z chyb. Tak uvidíme…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama