Sean Bean bude hrát první Elusive Target v Hitman 2
HITMAN 2 Novinka Sean Bean bude hrát první Elusive Target v Hitman 2

Sean Bean bude hrát první Elusive Target v Hitman 2

Jan Kalný

Jan Kalný

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Těžko je přežít setkání s Agentem 47.

Reklama

Kontroverzní mechanika z předloňského Hitmana se vrací i v jeho pokračování, a to v plné parádě. Výhoda ale je, že si zlost (případně nadšení) budete moci vybít na Seanu Beanovi, jehož filmovou kariéru plnou úmrtí snad nemusíme představovat ani připomínat.

Sean Bean si konkrétně zahraje nájemného vraha Marka Faba, bývalého agenta MI5, který nyní pracuje na volné noze. Mark Faba, který je známý také jako The Undying (Nehynoucí), má především v oblibě falšovat jeho vlastní smrt. Blíže se s ním můžete seznámit v traileru na konci novinky. Na tomto webu navíc můžete hlasovat, kterou zbraň byste rádi ve hře viděli.

Předtím si ale pro jistotu připomeňme, co to vlastně Elusive Target je. V případě prvního dílu byla tato mechanika jedna z věcí, která držela hru na živu během vydávání jednotlivých epizod a i po nich. Jednou za čas se na omezenou dobu objevil v jedné z lokací tento „nepolapitelný cíl”, na jehož zabití jste měli jeden jediný pokus. Pokud jste během vašeho pokusu zemřeli nebo po zabití cíle nestihli utéct, byl definitivní konec.

To je zároveň důvod, proč byla celá tato věc smíšeně přijatá. Samotný koncept je rozhodně unikátní a zajímavý, ale spousta hráčů prostě chtěla na tyto unikátní cíle, které se jinak nikdy jindy neobjevily, více času a pokusů. Nejvíce to například bolelo u sedmého Elusive Targetu, kterým byl americký herec Gary Busey - přímo on. Dlouho po vydání všech epizod sice vývojáři jednotlivé Elusive Targety opět spustili jeden po druhém, ale opět s jediným pokusem.

První Elusive Target pro HITMAN 2 by přitom měl vyjít 20. listopadu, tedy týden po vydání hry, a na zabití budete mít deset dní. Více o hře v našich dojmech a rozhovoru. Předobjednat můžete na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama