Blizzard mírní očekávání. Na BlizzConu nemusí být oznámeno nové Diablo
Diablo 4 Novinka Blizzard mírní očekávání. Na BlizzConu nemusí být oznámeno nové Diablo

Blizzard mírní očekávání. Na BlizzConu nemusí být oznámeno nové Diablo

Michal Burian

Michal Burian

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Panel nazvaný Diablo: What’s Next nemusí znamenat oznámení Diabla 4.

Reklama

Konec snů, dámy a pánové? Blizzard zchladil očekávání fanoušků, kteří napjatě čekali na listopadový BlizzCon 2018, kde se bude bezprostředně po slavnostním zahájení konat panel nazvaný Diablo: What’s Next. Jen název stačil na to, aby se internetem začaly šířit spekulace o oznámení zbrusu nového dílu, novém rozšíření pro Diablo 3 nebo remasteru Diabla 2. Vše z toho by komunita přivítala s otevřenou náručí, ale budeme si muset ještě počkat, nejspíš.

Vyplývá to z nejnovějšího vyjádření zveřejněném na blogu. „BlizzCon 2018 je skoro tady. Četli jsme spoustu spekulací o našich plánech pro Diablo na show. Jde o velmi vzrušující časy - v současné době máme několik týmů pracujících na různých projektech Diabla a nemůžeme se dočkat, až vám o nich všechno řekneme . . . až nadejte ten správný čas.

Víme, co mnozí z vás očekávání, ale můžeme říct jen to, že na určité věci je nutné si počkat. Oceňujeme vaši trpělivost.“

Taky máte z textu pocit, že Blizzard se snaží zchladit očekávání, abychom nebyli po skončení panelu Diablo: What’s Next zklamáni? V letošním roce bude Diablo důležité, včetně plánované Nintendo Switch verze, jež vychází 2. listopadu, ale pravděpodobně nedojde na to, o čem mnozí fanoušci mluví. Třeba bude alespoň naznačen směr Diabla 4, případně oznámen remaster staršího dílu, ale neměli bychom toho čekat mnoho. Uvidíme, jak to celé bude.

BlizzCon 2018 probíhá od 2. do 4. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama