Mapa Red Dead Redemption 2, gameplay záběry a další zvěsti o PC verzi
Red Dead Redemption 2 Novinka Mapa Red Dead Redemption 2, gameplay záběry a další zvěsti o PC verzi

Mapa Red Dead Redemption 2, gameplay záběry a další zvěsti o PC verzi

Michal Burian

Michal Burian

52
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zajímavosti o westernové akci krátce před vydáním.

Reklama

Tento týden bude patřit Red Dead Redemption 2. Očekávaná westernová akce vychází již v pátek na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Vybraní novináři (v ČR pouze jeden magazín, Zing ne) hru od minulého týdne testují a na čtvrtek připravují recenze. Možná právě jeden z nich nedbal embarga a umístil na internet mapu a krátké gameplay záběry z přestřelky.

Vůbec poprvé se můžeme podívat na mapu Red Dead Redemption 2. Na obrázku není mapa celá. Některá místa jsou v mlze. Na těch dotyčný hráč ještě nebyl. V Rockstar Games se tak rozhodli pro stejný styl objevování světa jako v úspěšném Grand Theft Auto V. Dle autora screenshotu objevil tuhle část mapy za zhruba 20 hodin hraní. Na mapu se podívejte na vlastní nebezpečí.

Mapa Red Dead Redemption 2, gameplay záběry a další zvěsti o PC verzi

Teď už míříme k prvním gameplay záběrům, které neprošli rukami vývojářů, marketingového oddělení atd. V krátké ukázce vidíme přestřelku mezi hlavním hrdinou Arthurem Morganem a nepřáteli. Možná jde o muže zákona, Arthur je totiž na seznamu hledaných. V záběru nechybí kůň, o něhož můžeme během přestřelky klidně přijít, a zajímavě vypadá zpomalený záběr při posledním výstřelu.

Druhá možnost, kde se podívat na gameplay:

Bude nebo nebude PC verze Red Dead Redemption 2? Předchozí díl na počítače vůbec nevyšel. Nadcházející kovbojka je ale prequelem, takže nic vydání na PC nebrání. Rockstar se otázkám o PC verzi dost vyhýbá, ale to samé dělal u GTA V a nakonec hra na počítače přece jen vyšla a prodalo se mnoho kusů. Bude to stejné u Red Dead Redemption 2? Možná ano. Myslí si to obchodní řetězec Media Markt, který umístil neoznámenou PC verzi do předobjednávek s datem vydání rok 2019. Prý si švédský obchod jen myslí, že RDR2 bude na počítače.

Hru objednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk, kde obdržíte tričko a DLC. Nezapomeňte na půlnoční prodej, můžete mít tuhle kovbojskou akci zdarma. Více o půlnočce zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama