Nové screenshoty lákají na Creaks od Amanita Design
Creaks Novinka Nové screenshoty lákají na Creaks od Amanita Design

Nové screenshoty lákají na Creaks od Amanita Design

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Další dva obrázky ukazují temné, ale působivé prostředí.

Reklama

Na začátku předminulého týdne herní svět potěšilo odhalení nového projektu českého studia Amanita Design. Temná plošinovka Creaks slibující možnost poznat nové sousedy se nám představila zejména prostřednictvím teaseru a trojice screenshotů. Dnes však tvůrci spustili stránku hry v obchodě Steamu, díky čemuž jsou k dispozici další obrázky. Ty opět prezentují temnou, ale také svéráznou, detailní a přitažlivou vizuální stránku, a navíc ukazují, do jak pozoruhodných míst spolu s hlavním hrdinou zavítáme.

První hratelná ochutnávka Creaks bude k dispozici na akci Day of the Devs v americkém San Franciscu, která proběhne 11. listopadu. Na souvislejší ukázku z hraní a další novinky tak snad nebudeme muset čekat příliš dlouho. Samotná hra přitom vyjde v průběhu roku 2019 pro PC, PS4, Xbox One a Switch.

Pokud jde o to, jaký hardware bude potřeba ke spuštění PC verze, připravte si minimálně Windows 7, procesor Intel i5 o frekvenci 2 GHz a vyhrazenou grafickou kartu. Hardwarové požadavky budou nepochybně s blížícím se vydáním rozšířeny a specifikovány, už nyní je ale zjevné, že nejvýkonnější železo na trhu určitě nebude nutné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama