Vývojářský deníček Battlefield V se zaměřuje na popis Válečných příběhů
Battlefield V Novinka Vývojářský deníček Battlefield V se zaměřuje na popis Válečných příběhů

Vývojářský deníček Battlefield V se zaměřuje na popis Válečných příběhů

Jan Kalný

Jan Kalný

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Hra navíc před pár dny oficiálně vešla do statusu gold. Tento týden nás mají čekat novinky o battle royale módu Firestorm.

Reklama

Battlefield V už pomalu ale jistě klepe na dveře. Ten měsíc, který nás od vydání dělí (hra vychází 20. listopadu na PC, PS4 a Xbox One), uteče jako nic a co nevidět budeme běhat po bojištích s malou polní. A to jak v klasickém multiplayeru nebo battle royale módu Firestorm, tak singleplayerových Válečných příbězích, které vypráví jednotlivé příběhy různých postav za dob druhé světové války.

O tom, jaké příběhy hra nabídne, si můžete přečíst například zde. Nový vývojářský deníček nabízí de facto podobné informace, jenom podané více odlehčeným stylem a nabízí malý pohled na to, jak vlastně budou samotné příběhy a mise v nich vypadat.

Kromě toho navíc hra před několika dny vešla do statusu Gold. To znamená, že vývoj je zcela dokončen, začíná se s produkcí disků a vývojáři nyní pracují na různých opravách, které budou dostupné v tzv. day one patchi. V průběhu týdne nás navíc mají čekat novinky ohledně battle royale módu hry s názvem Firestorm. Tak uvidíme, co si pro nás v Criterion Games, kde Firestorm připravují, přichystali.

Hru za zvýhodněnou cenu předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama