Battle royale pro Battlefield V, Firestorm, vyjde až v březnu 2019
Battlefield V Novinka Battle royale pro Battlefield V, Firestorm, vyjde až v březnu 2019

Battle royale pro Battlefield V, Firestorm, vyjde až v březnu 2019

Jan Kalný

Jan Kalný

19
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Bude součástí „třetí kapitoly” Tides of War - aktualizací a dodatků pro hru.

Reklama

Battle royale mód pro Battlefield V mnohé překvapil, někoho naštval, jiné možná zklamal, ale Firestorm - jak ho vývojáři nazývají - je skutečností. Jak se ovšem zdá, skutečností nebude při vydání hry 20. listopadu, ale až v březnu příštího roku.

Na oficiálním blogu Battlefield V došlo k zveřejnění podrobného příspěvku (zatím pouze v angličtině), který se zabývá popisem dodatečného obsahu, který pro hru uvidíme.

V průběhu prosince až ledna nás čeká kapitola první - Overture. V ní máme čekat novou mapu Panzerstorm, jejímž ústředním motivem budou tanky, hřebeny a příkopy v Belgii. Dočkáme se také posledního Válečného příběhu The Last Tiger, který se bude točit kolem německé posádky tanku Tiger. Součástí první kapitoly má také být první verze střelnice, ve které můžete vyzkoušet a trénovat střelbu, jízdu, pilotování nebo zkrátka jenom tak blbnout. Kromě toho se budou vývojáři soustředit na úpravu vozidel a slibují ohromující skiny tanků a letadel.

Druhá kapitola nás čeká od ledna do března a ponese název Lightning Strikes. Dominantou této části Tides of War budou především vozidla a pozemní boje. Součástí bude také herní kooperativní mód Combined Arms, který vás a vaše přátele pošle proti umělé inteligenci. Zároveň se také máme dočkat dvou exkluzivních módů, které budou dostupné jenom jako součást této kapitoly. Prvním je nová verze Rush, kde nás místo MCOM stanic čekají bomby. Druhým módem je poté Squad Conquest - 16 hráčů, 2 squady v každém týmu a boj o dominanci.

Třetí kapitola, Trial by Fire, pak konečně přinese na začátku zmíněný battle royale mód Firestorm, a to právě v březnu. Součástí také bude nová mapa zasazena do Řecka podél pobřeží Kréty, nová mise pro Combined Arms a nový mód pro multiplayer. Během všech kapitol nás mají čekat týdenní eventy/výzvy, přičemž vývojáři slibují, že podpora hry třetí kapitolou ještě neskončí. Koneckonců, na obrázku níže je jasně vidět, že za třetí kapitolou je kapitola další.

Battlefield V vychází 20. listopadu na PC, PS4 a Xbox One. Hru za zvýhodněnou cenu předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Battle royale pro Battlefield V, Firestorm, vyjde až v březnu 2019
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama