Od studia Respawn si příští rok zahrajeme několik her
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Od studia Respawn si příští rok zahrajeme několik her

Od studia Respawn si příští rok zahrajeme několik her

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Akční adventura Star Wars Jedi: Fallen Order není jedinou hrou, která v roce 2019 od tvůrců Titanfall vyjde.

Reklama

Respawn Entertainment, studio založené tvůrci série Call of Duty z Infinity Ward, se v poslední době rozrostli a na příští rok chystají hned několik projektů. Během setkání s investory to prozradil generální ředitel společnosti Electronic Arts. Andrew Wilson mluvil i o dalších týmech, které pracují na tajných projektech, jenž spatří světlo světa v roce 2019.

„Několik našich studií pracuje na nových projektech, včetně her od Respawnu, které vyjdou na konci příštího roku,“ řekl Wilson investorům. Ano, mohl se přeřeknout, ale to odmítl COO a CFO Blake Jorgensen. Ten potvrdil, že v Respawnu chystají na příští rok několik projektů a do hovoru s investory byly zahrnuty jako easter egg. Znamená to jediné. Akční adventura Star Wars Jedi: Fallen Order není jediným želízkem v ohni od Respawnu na příští rok.

Co tedy mají v Respawnu v plánu? Víme, že celkem tři tituly. Již zmíněné Hvězdné války doplňuje nová hra pro virtuální realitu v partnerství s Oculus Connect (nejde o Star Wars ani Titanfall) a ve vývoji je i střílečka Titanfall 3. Alespoň ji slíbila EA poté, co Respawn koupila.

Vydat Star Wars Jedi: Fallen Order a Titanfall 3 v příštím roce není úplně nemožné. V roce 2019 nebude, dle všeho, nový Battlefield a Titanfall má ambice na to bojovat s Call of Duty (recenze Titanfall 2). Pokud bude dodržena vánoční sezóna, tak by Titanfall 3 mohl dorazit v září nebo v říjnu, zatímco Star Wars Jedi: Fallen Order během listopadu, případně na začátku prosince. To by byla ideální doba, o pozornost se totiž přihlásí devátý film ze světa Hvězdných válek. Premiéra je stanovena na 20. prosince 2019, režisérem je J. J. Abrams, autory scénáře jsou J. J. Abrams a Chris Terrio.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama