V češtině vyšla komplexní budovatelská strategie Project Hospital
Project Hospital Novinka V češtině vyšla komplexní budovatelská strategie Project Hospital

V češtině vyšla komplexní budovatelská strategie Project Hospital

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Budete architektem, manažerem i doktorem.

Reklama

Pražské studio Oxymoron Games - složeno z vývojářů her Mafia 2, Mafia 3, Quantum Break, Top Spin 4 nebo Euro Truck Simulator - dotáhlo do konce svou velkou hru. Na počítačích se objevila plná verze komplexní budovatelské strategie Project Hospital vycházející z reálné medicíny.

„Od venkovských klinik až po masivní nemocniční komplexy. Popusťte volnou uzdu své fantazii při návrhu a stavbě nemocnic, správě personálu, diagnostice pacientů, jejich hospitalizaci, operacích, první pomoci při kolapsech, nebo zvládání výzev a eventů...“ píše se v tiskové zprávě.

Postupně se stanete aspirujícím architektem, úspěšným manažerem a skvělým doktorem. Nejprve navrhnete svou vlastní nemocnici, upravíte každý detail (nebo použijete předdefinované modely) a začnete plnit své lékařské povinnosti. Je na vás, jaké priority si vyberete. Můžete se starat o blaho svých zaměstnanců a pacientů, hnát se za co největším počtem uzdravených lidí nebo řešit nejsložitější případy á la Dr. House. Stejně tak se ale můžete stát nejlepším manažerem a dosáhnout největšího zisku. Rozhodnutí má být jen na vás.

Co už si moc vybrat nemůžete, tak je řízení personálu. Od specialistů, před doktory až po vrátnici. Zároveň budete stavět specializovaná oddělení, diagnostikovat pacienty a v neposlední řadě uzavírat smlouvy s pojišťovnami, abyste získali pacienty se zajímavými zdravotními problémy, mohli provádět vyšetření, laboratorní testy a používat různá zařízení na odhalení nemoci/problému pacienta. Project Hospital má zahrnout stovky skutečných nemocí a zranění.

Pokud máte o tuhle hru zájem, tak vyšla s českými titulky. Její digitální verzi koupíte na Xzone.cz za 649 Kč. Přečtěte si naše dojmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama