Zaostřeno na zvěř v Just Cause 4
Just Cause 4 Novinka Zaostřeno na zvěř v Just Cause 4

Zaostřeno na zvěř v Just Cause 4

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Krávy, kozy, kapybary, tapíři, divočáci nebo lamy obývají různé regiony souostroví Solís.

Reklama

Další ze zdánlivě nekončené série videí lákajících na Just Cause 4 se zaměřuje na zvěř, s níž se setkáme během cestování, ničení a bojování v jihoamerické zemi Solís. Přítomnost zvířat je v rámci série Just Cause tradicí a čtvrtý díl jich nabídne suverénně nejvíc.

Jelikož Solís sestává z několika odlišných regionů, v každém z nich se setkáme s jinými tvory typickými pro místní prostředí. Džungle tak nabídne kapybary, divočáky či tapíry, farmářské oblasti čítají zejména krávy a obecně dobytek a například zasněžené hory obývají lamy, kozy nebo jeleni. S kozami se setkáme i v poušti.

Obecně vzato platí, že zvěř není základem hratelnosti Just Cause 4, ale přispívá k uvěřitelnému dojmu z prostředí a k jeho pestrosti a zajímavosti. A kromě toho, s ohledem na to, jaké herní možnosti budeme v roli Rica Rodrigueze tentokrát mít, je dost pravděpodobné, že hráči najdou pro živé tvory nejedno zajímavé využití. Jestli vás ale zajímají spíše lidé, můžete se podívat na dva nově vydané koncepty jednotek nepřátelské frakce Black Hand, proti níž budeme ve hře bojovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama