Inon Zur složil hudbu i pro The Elder Scrolls: Blades
Novinka Inon Zur složil hudbu i pro The Elder Scrolls: Blades

Inon Zur složil hudbu i pro The Elder Scrolls: Blades

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Apple iOS Android Android

Známého skladatele letos na podzim uslyšíme nejen ve Falloutu 76, ale i v mobilní hře ze světa The Elder Scrolls.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že hudební doprovod pro Fallout 76 má na svědomí Inon Zur. Práci skladatele, který má na kontě hudbu pro Fallout 3, Fallout: New Vegas, Fallout 4, Fallout Tactics: Brotherhood of Steel, Dragon Age: Prameny, Icewind Dale 2 či Crysis, však letos uslyšíme i v dalším projektu studia Bethesda Game Studios, konkrétně v mobilním free-to-play RPG The Elder Scrolls: Blades, které míří na iOS a Android. A které na rozdíl od Diabla Immortal nenaštvalo při oznámení polovinu internetu.

Skutečnost, že soundtrack Blades složil Inon Zur, potvrdil sám skladatel po konci koncertu, na němž zazněla hudba z her od Bethesdy Game Studios. Ačkoliv jeho účast na projektu s ohledem na dřívější spolupráci s vývojáři příliš nepřekvapí, přeci jen může jít o ne úplně jistou volbu. Dvorním skladatelem série The Elder Scrolls je koneckonců Jeremy Soule, jehož hudbu lze slyšet v Morrowindu, Oblivionu, Skyrimu i The Elder Scrolls Online.

Je otázka, proč nebyl Soule přizván i k Blades, ale nezapomínejme na to, že se bez něj obešla už karetní hra The Elder Scrolls: Legends. Třeba ho ale uslyšíme alespoň v šestém The Elder Scrolls, kterého se dočkáme za několik let, konkrétně po dokončení Falloutu 76 a singleplayerového vesmírného RPG Starfield. Do té doby nezbývá než čekat na to, co vykouzlil Inon Zur v souvislosti s Blades.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama