Battlefield V bez hlasování o další mapě
Battlefield V Novinka Battlefield V bez hlasování o další mapě

Battlefield V bez hlasování o další mapě

Michal Burian

Michal Burian

41
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Po skončení bitvy nedostanete možnost hlasovat o další mapě.

Reklama

Battlefield V mi připomíná domeček z karet. Velmi křehký domeček, jenž se postupně bortí. Intenzita zborcení vzrůstá každým dnem. Ve studiu EA DICE dle všeho nestíhají a místo toho, aby svou střílečku zasazenou do období druhé světové války odložili o několik měsíců, oznamují, co ve hře v den vydání nebude. Už je toho celkem dost, což neprospěje prodejům. Těm se od začátku startu předobjednávek moc nedaří. V Electronic Arts by to určitě rádi změnili, ale takhle to nepůjde.

Battle Royale mód Firestorm bude přidán až v březnu 2019, někdy tou dobou bude hra rozšířena i o kooperativní mód Combined Arms a chybět bude i možnost přizpůsobit si vozidla (tanky a letadla). Dnes se k těmto důležitým součástem hry přidává hlasování pro další mapu po skončení bitvy. V týmu nechtějí minimálně na začátku zvýhodňovat některé mapy. Hlasování o další mapě prý narušuje jejich rotaci, tvrdí level designér Matthias Wagner na Redditu.

Co si o tom myslíte vy? Přijde vám Battlefield V jako plnohodnotná hra, když toho bude tolik v době vydání chybět? Alespoň, že všechny dodatečné balíčky budou zdarma. Hra dorazí 20. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Hru za zvýhodněnou cenu koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama