Návštěva garáže ve Farming Simulator 19
Farming Simulator 19 Novinka Návštěva garáže ve Farming Simulator 19

Návštěva garáže ve Farming Simulator 19

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na stroje, které využijete na své farmě.

Reklama

Minutu a půl dlouhý trailer vás zve do garáže hry Farming Simulator 19. Podíváte se na oficiálně licencované stroje, které využijete na své farmě. Celkem bude k dispozici více než 300 zemědělských strojů, traktorů, přívěsů atd.

Jako první je nám ve videu představen Fendt 1050 Vario s výkonem 517 HP a maximální rychlostí 60 kilometrů v hodině. Na sečení úrody je dle všeho nejlepší Massey Ferguson Ideal 9T s výkonem 647 HP, zatímco Challenger MT743 využijete pro svoz zrna od kombajnů. Velkou chloubou letošního dílu je licence značky John Deere. Fanoušci se mohou těšit na pět traktorů, dva kombajny s lištou na obilí i kukuřici a dodatečné příslušenství v podobě trojice závaží a předního nakladače. U traktorů jde o modely 6M, 6R, 7R, 8R a pásový 8RT. Kombajny jsou T560 a S790.

Krom těchto značek nechybí Case IH, New Holland, Challenger, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr a další. Na kompletní seznam se můžete podívat na oficiálních stránkách.

Důležité je, že traktory, kombajny a další vybavení půjde modifikovat. Budete moci změnit barvu, vybrat nápravy, vylepšit stroj a mnoho dalšího, včetně speciálních strojů na bavlnu.

Farming Simulator 19 vyjde 20. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Na PC a PS4 budou české titulky. Předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama