Ovlivní Microsoft plány s Wasteland 3 a The Bard’s Tale IV?
Wasteland 3 Novinka Ovlivní Microsoft plány s Wasteland 3 a The Bard’s Tale IV?

Ovlivní Microsoft plány s Wasteland 3 a The Bard’s Tale IV?

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple Mac

Studio chce splnit závazky. Microsoft slibuje dokončení stávajících projektů.

Reklama

V sobotu v noci společnost Microsoft na X018 v Mexico City oznámila koupi dvou studií specializující se na RPG hry. Jedním z nich bylo studio Inxile Entertainment, které připravuje Wasteland 3 a konzolové verze The Bard’s Tale IV. Na obě hry proběhl crowdfunding - Wasteland 3 od komunity obdržel 3,121,716 amerických dolarů na Fig.co a The Bard's Tale IV: Barrows Deep zase 1,519,680 dolarů na Kickstarteru.

The Bard's Tale 4 letos v září dorazilo na PC a zároveň byly oznámeny PlayStation 4 a Xbox One verze, které mají následovat do konce letošního roku. U mrazivého Wasteland 3 byly konzolové verze slíbeny již v kampani na Fig.co, což může být problém.

Bude chtít Microsoft vydat obě hry na konkurenční PS4? Dotaz padl na Twitteru, kde na něj zástupce Inxile odpověděl, že zjišťující závazky týkající se obou her a v současné době nemá, co by k tomu řekl. Je prý příliš brzy od nového vztahu, tedy od doby, co je Microsoft koupil.

Vypadá to, že studio chce splnit závazky, které komunitě slíbilo. Microsoft po X018 zveřejnil tiskovou zprávu. V ní stálo, že umožní Obsidian Entertainment a inXile Entertainment dokončit stávající projekty předtím, než se přesunou na budoucí RPG projekty. Snad to tedy znamená i vydání PS4 verzí obou her.

The Bard’s Tale 4 má brzy dorazit na Mac, Xbox One a PS4, Wasteland 3 zase v roce 2019 na PC, Mac, Xbox One a PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama