Závody Ride 3 odhalují 30 tratí
Ride 3 Novinka Závody Ride 3 odhalují 30 tratí

Závody Ride 3 odhalují 30 tratí

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

12 zcela nových a 7 rovnou v Itálii.

Reklama

Italské studio Milestone představilo 30 tratí, na nichž budete závodit na motorce v RIDE 3. Vývojáři využili letecké snímkování a drony, aby dokázali reprodukovat jednotlivé tratě a okruhy. Dohromady vytvořili 30 tratí, některé jsou k dispozici v různých variantách s odlišnou atmosférou.

V seznamu figurují ikonické závodní okruhy v podobě Autodromo Nazionale Di Monza, Donington Park Circuit, Circuit De Nevers Magny-Cours, Nürburgring i s Nordschleife, Brands Hatch, Daytona a další. V country se ponoříme do venkova s krásným pohledem, které znají milovníci motorek. V tomto případě máme počítat mj. s Garda a Tenerife, zatímco městské okruhy představí největší výzvu a noční závody, například v úzkých ulicích Macau. Chybět nebudou ani populární Drag závody na známých tratích Route 66 a Salt Flats.

RIDE 3 nabídne více než 230 motorek a různé kategorie tratí mají uspokojit vkus i potřeby každého hráče: od tratí GP a Supermoto pro ty, kteří si chtějí připadat jako profesionální závodníci, po venkovské a městské okruhy, které vás zavedou na ta nejslavnější místa po světě. Zapomenout samozřejmě nesmíme ani na Road Races, kde budete soutěžit na silnicích, a Drag Races pro milovníky akcelerace. Díky novým možnostem úprav si budete moct přizpůsobit svou oblíbenou motorku na mechanické i estetické úrovni díky novému editoru kombinéz, který vám umožní popustit uzdu fantazii.

RIDE 3 vyjde 30. listopadu na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama