War Thunder obdrží v prosinci italská bojová vozidla
War Thunder Novinka War Thunder obdrží v prosinci italská bojová vozidla

War Thunder obdrží v prosinci italská bojová vozidla

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Desítky italských vozidel podpoří italské letectvo, které již ve hře je.

Reklama

Společnost Gaijin Entertainment dnes oznámila, že Italové budou dalším národem, který se zapojí do pozemních bitev ve free-to-play MMO hře s vozidly War Thunder. V aktualizaci 1.85, která je naplánovaná na letošní prosinec, přijedou na bojiště desítky italských vozidel, aby podpořila italské letectvo, které již ve hře je.

Italská vozidla a tanky formují sedmý národ s pozemními silami ve War Thunderu. Historicky korektní hratelné tanky, samohybná děla, protiletadlová vozidla a další pozemní výzbroj od počátků druhé světové války až po konec studené války vytvoří základ italských obrněných sil. Mezi nimi budou ty jedny z nejzajímavějších a nejoriginálnějších vozidel ve hře, jako třeba obrněná auta s bezzákluzovými děly a silná protiletadlová vozidla. Italské tanky dále rozšíří diverzitu pozemních bitev War Thunderu.

Jedním ze zářných příkladů italských schopností je Semovente 105/25 M43 - samohybné dělo a stíhač tanků z konce 2. sv. války, vyzbrojený smrtícím 105mm dělem a nízkým, dobře opancéřovaným předkem si vysloužil přezdívku “Bassotto”, neboli “jezevčík”. Jeho projektily představují velkou hrozbu i těm nejlépe obrněným strojům na bojišti.

Prémiová verze tohoto vozidla patřila do slavné tankové divize "Leoncello" a dá se nyní předobjednat ve War Thunder obchodě. Majitelé jakéhokoliv z balíčků italských vozidel včetně těch s P26/40 “Leoncello” a M26 “Ariete”, které jsou již teď hratelné ve War Thunderu, budou mezi prvními, kdo si vyzkouší italské obrněné síly v boji. Do 6. prosince se dají všechna tři vozidla zakoupit v bundlu s 30% slevou.

Test italských bojových vozidel začne s vydáním aktualizace 1.85. Do testování se budou moci zapojit všichni majitelé balíčku s italským vozidlem a hráči, kteří splní speciální úkoly ve hře. Tyto úkoly budou zveřejněny ihned po vydání aktualizace.

Hráči na PlayStationu 4 a Xbox One si budou moci koupit všechny tři balíčky po vydání aktualizace 1.85. Balíčky s P26/40 “Leoncello” a M26 “Ariete” se již na PS4 dají koupit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama