Zajímá vás, kolik máte na PS4 nahráno hodin?
Novinka Zajímá vás, kolik máte na PS4 nahráno hodin?

Zajímá vás, kolik máte na PS4 nahráno hodin?

Michal Burian

Michal Burian

41
Platformy PlayStation PlayStation 4

Dozvíte se i první hranou hru na PS4, tři nejranější tituly, počet všech her nebo nevzácnější trofej.

Reklama

Často čtu, jak si někdo povzdechne, že konzole PlayStation 4 nenabízí možnost podívat se, kolik hodin máte v té a té hře vlastně odehráno (pokud to tedy není přímo součástí hry). Pokud jste se někdy o tyhle statistiky zajímali, tak vám Sony udělá radost.

Při příležitosti pátých narozenin PS4 připravila japonská společnost speciální video, které se generuje z vašich dat. Sám nevím, kde Sony tyhle data vzala, ale po pár minutách máte připravené video, v němž se dozvíte, kterou hru jste jako první hráli na PlayStationu 4, váš celkový odehraný čas, počet her na PS4, tři nejranější hry a nevzácnější trofej. Doufám, že v další generaci PlayStation již tyhle statistiky budou běžně dostupné a nebudeme se muset spoléhat na to, zda je do hry zahrnou vývojáři.

Pochlubte se nám do komentářů se svými statistikami. Mou první hrou byla střílečka Killzone: Shadow Fall. Dohromady mám odehráno 1694 hodin. Z toho 95 hodin u Zaklínače 3 (bylo by víc, ale datadisky jsem hrál na PC), 52 hodin u FIFA 2014 a 50 hodin u Horizon: Zero Dawn. Celkem mám 175 her. Ano, z mých statistik je na první pohled patrné, že mi nejde o platinové trofeje (nemám ani jednu) a v jednotlivých titulech si vychutnám příběh a pak už se ke hře vracím jen velmi zřídka z důvodu nedostatku času a velkého množství her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama