Hrabě Dooku obohatí Star Wars: Battlefront 2 již 23. ledna
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Hrabě Dooku obohatí Star Wars: Battlefront 2 již 23. ledna

Hrabě Dooku obohatí Star Wars: Battlefront 2 již 23. ledna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na tohle se určitě těšil.

Reklama

Hráči a příznivci Star Wars: Battlefrontu 2 nedočkavě vyhlíží příchod dalšího hratelného hrdiny. Tentokrát je na řadě hrabě Dooku, potažmo Darth Tyranus, kterého ve filmových prequelech Star Wars ztvárnil Christopher Lee. Už dlouho víme, že Dooku, vynikající šermíř, skvělý manipulátor a galaktický expert přes pyžama, dorazí do hry někdy během ledna. Na samém začátku měsíce však bylo prostřednictvím kalendáře in-game akcí oznámeno, že se tak konkrétně stane 23. ledna.

Darth Tyranus Update nabídne nejen samotného hraběte Dooku, jemuž propůjčil hlas dabér Corey Burton ze seriálu The Clone Wars, ale také skin Dark Ritual, s největší pravděpodobností rovněž založený na událostech The Clone Wars. Klonované vojáky pak čeká skin Coruscant Guard. Mimochodem, když došlo na zmínku dabéra, na oficiálním webu hry si můžete přečíst (a vyslechnout) několik slov, o něž se podělil Corey Burton a také Matt Lanter, dabér Anakina Skywalkera, na nějž dojde v únoru.

Příchodu Dartha Tyranuse bude navíc předcházet několik akcí, které vám při hraní zajistí nemalý postup. Od 4. do 6. ledna bude možné získávat v herních módech Heroes vs Villains a Hero Showdown trojnásobné množství zkušenostních bodů hrdinů, 11. až 13. ledna přijdou na řadu standardní herní třídy, samozřejmě v režimech, v nichž jsou k dispozici, a mezi 18. a 20. lednem čeká trojnásobný přísun zkušenostních bodů na tolik opomíjené stíhačky v módech Starfighter Assault a Hero Starfighters.

Poslední lednová akce, posazená mezi data 25. a 27., pak alespoň na tento krátký čas přinese něco, po čem dlouho volá jistá skupina hráčů, a to možnost hrát během zápasu v módu Galactic Assault jen za ty hrdiny, kteří patří do příslušné éry Star Wars, přičemž budou k dispozici za poloviční množství bodů. Na mapách z období nové filmové trilogie se tak kupříkladu během zápasu rychleji a častěji dopracujete k Finnovi, Kylovi Renovi či Leie Organě, ale Darth Maul či Obi-Wan Kenobi zůstanou nepřístupní.

Hrabě Dooku obohatí Star Wars: Battlefront 2 již 23. ledna
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama