Devil May Cry 5 běží bez Denuva mnohem lépe
Devil May Cry 5 Novinka Devil May Cry 5 běží bez Denuva mnohem lépe

Devil May Cry 5 běží bez Denuva mnohem lépe

Jan Kalný

Jan Kalný

36
Platformy Windows PC

Spouštěcí exe soubor bez této ochrany se omylem dostal na veřejnost.

Reklama

Debata o tom, jestli Denuvo může nebo nemůže za horší snímky za sekundu (fps) ve hrách, se vede už dlouhé roky. Jsou případy, kdy se prokázalo, že nemůže a jsou případy, kdy se naopak ukázalo, že ano. Odpůrci Denuva a zároveň fanoušci nového Devil May Cry 5 ovšem mohou jásat, protože se na veřejnost omylem dostal spouštěcí exe soubor hry, který tuto ochranu neobsahuje.

Jak se zdá, soubor pochází ze speciální testovací verze hry, která byla dostupná vývojářům, a jež se omylem veřejně dostala na Steam.

Na to, jak soubor stáhnout nebo kde ho najít, samozřejmě z principu odkazovat nebudeme, nicméně je zajímavé, že rozdíl ve výkonu je v porovnání s verzí s Denuvem a bez ní zhruba 5 až klidně 20 snímků za vteřinu. Záleží samozřejmě na samotném počítači a benefitovat budou hlavně majitelé starších procesorů.

Nejspíše nebude trvat dlouho, než vyjde patch, který tuto „opravu” zničí a uniklý exe soubor bude nepoužitelný. Nicméně je to zajímavá situace, jež určitě negativnímu názoru na Denuvo nijak nepomůže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama