Odhalen Sniper Elite V2 Remastered a třetí díl pro Switch
Sniper Elite V2 Novinka Odhalen Sniper Elite V2 Remastered a třetí díl pro Switch

Odhalen Sniper Elite V2 Remastered a třetí díl pro Switch

Michal Burian

Michal Burian

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One
Reklama

Aktualizace: Včerejší únik je potvrzen. V letošním roce vyjde Sniper Elite V2 Remastered pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Hra nabídne hráčům vylepšené vizuální efekty a podporu 4K rozlišení s HDR. Dále upravený multiplayer, jenž bude nově podporovat 16 hráčů, a všechny dodatečné balíčky. Další detaily jsme se ale nedozvěděli, místo nich se mluvilo o Switch verzi Sniper Elite 3 Ultimate Edition, která bude plnohodnotným třetím dílem se vším všudy, včetně multiplayer, jenž bude možné hrát lokálně. Vyjít má také letos.

Studio Rebellion navíc odhalilo, že spolupracuje s týmem Just Add Water (Oddworld) na samostatné Sniper Elite VR hře. V letošním roce bude hra plnohodnotně odhalena. K tomu ještě probíhají práce na pokračování série Sniper Elite, ale o tomhle díle se bude mluvit až v příštím roce.

Původní zpráva: Na konci minulého roku se objevila zpráva, že neoznámený remaster má na trh uvést společnost 505 Games a měl by tak taktickou záležitost Sniper Elite V2 znovu oživit a přinést ji v novém kabátku a s detailnějšími texturami.

Dnešním dnem nám uniklý trailer, jenž má oficiálně vyjít zítra v 18:00, ukázal, že remaster je skutečností a sedm let stará hra od studia Rebellion se podívá na PC, PlayStation 4 a Xbox One se všemi dostupnými DLC. Dále jsme se dozvěděli, že se jej dočkáme ve vylepšené grafice s podporou 4K a HDR. Obsahovat nově bude i foto mód a nové hratelné postavy.

Sniper Elite V2 je taktická střílečka z pohledu třetí osoby z roku 2012, kde se ujmete role amerického vojáka, který má za úkol zjistit informace o nebezpečném raketového program V-2. Děj se odehrává za 2. světové války.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama