Přiblíženo první větší rozšíření The Division 2
The Division 2 Novinka Přiblíženo první větší rozšíření The Division 2

Přiblíženo první větší rozšíření The Division 2

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Zaměří se na endgame aktivity a vybavení.

Reklama

Zítra to budou dva týdny, co vyšla kooperativní taktická akce The Division 2 a Ubisoft nám začíná pomalu servírovat nový obsah. Francouzská společnost na 5. dubna naplánovala aktualizaci Tidal Basin a na 28. března menší update s číslovkou 1.7.

Tidal Basin se zaměří na endgame aktivity a vybavení. Pokud máte dohranou hlavní část The Division 2, můžete se 5. dubna vrhnout na pevnost frakce Black Tusk v nové příběhové Stronghold misi. Dále si užít týdenní invaze pod názvem Tidal Basin, vyzkoušet novou obtížnost a zároveň bude odemčen i World Tier 5.

Vraťme se ještě k pevnosti. Jde o vojenskou základnu, kde se Black Tusk schovávají. Těšit se můžete na rozsáhlou oblast, která je přibližně stejně velká jako Rooseveltův ostrov.

Jakmile dokončíte tuhle pevnost (Stronghold), budete povýšeni na World Tier 5. S novým levelem bude k dispozici i nová obtížnost. Když si troufnete na mise v této heroické obtížnosti, získáte velkorysé odměny, ale nečekejte exkluzivní kořist. Ovšem má to jednu velkou překážku, neexistují žádné kontrolní body během misí.

Společně s novým obsahem dorazí i oprava chyb. V dnešním patchi se vývojáři zaměřili na vylepšení výkonu, aby eliminovali pokles snímků za sekundu, opravili některé chyby nebo problémy se škálováním.

The Division 2 koupíte v obchodě Xzone.cz, hra vyšla s českými titulky na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama