Starlink: Battle of Atlas vyjde už zítra na PC
Starlink: Battle for Atlas Novinka Starlink: Battle of Atlas vyjde už zítra na PC

Starlink: Battle of Atlas vyjde už zítra na PC

Michal Burian

Michal Burian

2
Platformy Windows PC

Záchrana sluneční soustavy Atlas a její fauny, flory a obyvatel.

Reklama

Ubisoft již zítra, 30. dubna 2019, na počítače v rámci Uplay a Steam vydá akční adventuru Starlink: Battle of Atlas, ve které budete zachraňovat sluneční soustavu Atlas a její faunu, floru a obyvatele. Ve hře existuje několik způsobů, jak můžete dosáhnout svého cíle.

Starlink: Battle of Atlas je od loňského podzimu dostupné na PS4, Xboxu One a Nintendu Switch. U HW nároků (obrázek níže) udává Ubisoft jednotlivé sestavy. Pro minimální, kdy hru spustíte v rozlišení 1080p při 30fps, budete potřebovat 64-bitový operační systém Windows 7, 8 nebo 10, procesor AMD FX-6350 nebo Intel Core i5-2500K, grafickou kartu Nvidia GeForce GTX 660 nebo AMD Radeon HD 7850, 2 GB VRAM, 8 GB RAM a DirectX 11. Abyste si zahráli v 1080p a 60 snímcích tak AMD FX-8350 nebo Intel Core i5-4590, Nvidia GeForce GTX 970 nebo AMD Radeon R9 290X, 4 GB VRAM a 8 GB RAM.

Hra je postavena na enginu Snowdrop a umožňuje plynulé cestování po exotických mimozemských světech sluneční soustavy Atlas. Každá planeta se hemží životem a nabízí jedinečné výzvy. V tiskové zprávě se dočteme, že akce a volby hráče ovlivňují jeho cestu a žádný zážitek nebude stejný.

Starlink: Battle of Atlas vyjde už zítra na PC

Oficiální popisy hry

Ve hře Starlink: Battle for Atlas se ujmete role elitního pilota vesmírné lodi a vašim úkolem bude osvobodit sluneční soustavu Atlas od Zapomenuté legie. Inovativní modulární figurky dovolí hráčům postavit si jejich unikátní lodě, které mohou upravovat v reálném čase při hraní hry. Díky tomuto novému způsobu hry můžete v herním otevřeném světě překonat všechny výzvy.

V systému Atlas můžete v průběhu hraní navštívit sedm exotických mimozemských planet, kdy každá má svůj vlastní ekosystém, faun a flóru, a v neposlední řadě také mnoho tajemství, která můžete odhalit. Při průzkumu můžete uzavírat spojenectví s jednotlivými frakcemi v systému Atlas a vytlačit tak hrozbu Zapomenuté legie tam, odkud přišla.

Navrhněte si svou loď od základů – trupu, zbraní, křídel a samotných pilotů. Díky modulární konstrukci figurek můžete své výtvory umístit přímo na ovladač a pohodlně tak měnit výbavu přímo při hraní. Různé vybavení umožní kreativní způsoby vedení boje odehrávající se napříč systémem Atlas.

Jako velitel flotily si v průběhu vašeho dobrodružství budete díky RPG mechanikám, skillům a modifikaci vybavení budete vylepšovat svou mateřskou loď a usnadníte si tak svou cestu za vytlačením hrozby z hvězdné soustavy Atlas. Pozvěte své přátele, aby se plynule připojili k vašemu průchodu kampaní v lokální kooperaci na jedné televizi. Můžete sdílet své vybavení a zachránit tak Atlas společně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama