Cyberpunk 2077 vyjde až v roce 2020, tvrdí známý novinář
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 vyjde až v roce 2020, tvrdí známý novinář

Cyberpunk 2077 vyjde až v roce 2020, tvrdí známý novinář

Michal Burian

Michal Burian

27
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Na nový opus od polského studia CD Projekt RED si budeme muset počkat.

Reklama

Spekulace hovoří o blížícím se vydání Cyberpunku 2077, ale známý novinář Jason Schreier z Kotaku, který již mnohokrát přinesl ověřené zákulisní informace, je přesvědčen, že nový opus od polského studia CD Projekt RED vyjde až v roce 2020.

„Nevím, kde jste tu spekulaci viděl, ale Cyberpunk rozhodně letos nevyjde,“ napsal Schreier na Twitteru. Novinář je považován za jednoho z nejlépe informovaných lidí v oboru a ve svým reportážích často odhaluje zákulisní informace, které se později ukážou jako pravdivé.

Připomeňme, že CD Projekt RED má v plánu do roku 2021 vydat dvě velké AAA hry. Jednou z nich je právě Cyberpunk 2077. Druhá nebyla zatím oznámena, ale spekuluje se nad novým Zaklínačem, který se nebude věnovat Geraltovi, ale jiné postavě.

CD Projekt RED bude Cyberpunk 2077 prezentovat za dva týdny na E3 v Los Angeles. Polský tým hodlá uskutečnit dvě prezentace, jednu pro média, druhou pro veřejnost, ovšem ani v jednom případě si dotyční nebudou moci očekávané akční RPG zahrát. Bohužel gameplay záběry ze zmíněných prezentací nebudou oficiálně zveřejněny na internetu. Vývojáři zakážou jejich natáčení. Snad poté sami zveřejní video na internetu stejně jako po prezentaci na srpnovém Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Přesto bychom mohli Cyberpunk 2077 vidět na tiskové konferenci Microsoftu - živý přenos 9. června od 22:00.

Datum vydání Cyberpunku 2077 stále neznáme, hra dorazí ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama