Rising Storm 2: Vietnam rozšíří DLC s plastovými vojáčky
Rising Storm 2: Vietnam Novinka Rising Storm 2: Vietnam rozšíří DLC s plastovými vojáčky

Rising Storm 2: Vietnam rozšíří DLC s plastovými vojáčky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Windows PC

Každý majitel hry bude mít k dispozici 4 nové mapy, pokud si připlatíte, získáte navíc přístup ke všem herním třídám.

Reklama

Jestli jste minulý rok v období vánočních svátků zapnuli Rising Storm 2: Vietnam od Antimatter Games a TripWire Interactive, pravděpodobně jste se setkali s časově omezeným herním módem, v němž bylo možné na mapě řádně vyzdobeného pokoje bojovat v rolích miniaturních plastových vojáčků (a vozit se v podobně laděných vrtulnících). Tenhle koncept se zjevně ujal, jak dokazuje skutečnost, že už zítra Rising Storm 2 rozšíří DLC Green Army Men, které vánoční akci poněkud rozvede.

Existenci přídavku Green Army Men odhalil server PC "Epic Games Store je čtvrtý nejlepší klient na trhu" Gamer, přičemž podle něj a podle nově zveřejněného traileru nabídne DLC čtyři mapy, včetně té vánoční. Na každé mapě se setkáte s poněkud odlišným měřítkem bojiště než ve zbytku hry a na každé mezi sebou válčí dva týmy hračkových vojáků. Herní pravidla se přitom lehce mění, takže počítejte s trochu slabšími zbraněmi, takřka vždy viditelnými střelami, lepší viditelností nepřátel a absencí zranění při pádu z jakékoliv výšky. Dokonce můžete naplno a trvale bojovat pod vodou.

DLC Green Army Men bude k dispozici v bezplatné a placené variantě. Každý vlastník Rising Stormu 2 bude mít přístup ke všem mapám, ale zahraje si pouze za herní třídu Rifleman. Pokud si připlatíte, můžete hrát za libovolnou třídu a navíc koupí podpořit moddery, z jejichž výtvoru, dostupného na webu ModDB, přídavek vychází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama