Operation Apocalypse Z v Call of Duty: Black Ops 4
Call of Duty: Black Ops 4 Novinka Operation Apocalypse Z v Call of Duty: Black Ops 4

Operation Apocalypse Z v Call of Duty: Black Ops 4

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V Blackoutu, multiplayeru i zombie režimu.

Reklama

V Call of Duty: Black Ops 4 vypukla zombie apokalypsa, doslova. Treyarch se rozhodl připravit Operation Apocalypse Z a s ní obohatit všechny tři módy hry, tedy battle royale Blackout, klasický multiplayer i zombie režim.

V zombie módu naleznete novou kampaň ve formě Alpha Omega na upravené verzi kultovní Call of Duty mapy Nuketown. Podle slov vývojářů je tato verze o 400 procent větší než ta původní a umožňuje i přístup pod zem, kde byl vývoj prototypových zbraní. To přináší sebou samozřejmě nové zbraně, ale i nové varianty nepřátel. Tak si dávejte pozor.

V klasickém multiplayeru si mezitím můžete zahrát na třech nových (větších) tematických zombie mapách: Der Schatten se zasněženým alpským městečkem ve stínu hradu, muzeum Remnant s nepříjemnou atmosférou a Havana, která je inspirována ulicemi Kuby. Krom toho v multiplayeru naleznete i nové specialisty, zejména válečného robota Reapera s mohutným kulometem.

Co se Blackoutu týče, hlavní mapa je rozdělena na dvě nové verze. Obě jsou tematické k nové operaci, včetně mlhy, která snižuje viditelnost, a krve v řece. Na druhé Blackout mapě, tedy v Alcatrazu si navíc můžete užít noční zápolení.

Operation Apocalypse Z bude dnes spuštěna na PlayStationu 4 a později dostupná i na Xboxu One a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama