Mód Nuclear Winter ve Falloutu 76 rozšíří nová mapa
Fallout 76 Novinka Mód Nuclear Winter ve Falloutu 76 rozšíří nová mapa

Mód Nuclear Winter ve Falloutu 76 rozšíří nová mapa

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Samotná hra se v následujících měsíců dočká nového eventu, raidů a různých vylepšení.

Reklama

Na letošním QuakeConu si přišli na své i příznivci Falloutu 76, protože jsme se dozvěděli, co tvůrci z Bethesdy Game Studios v souvislosti s online Falloutem chystají na následující měsíce. Už 1. srpna bude ve hře k dispozici nový sezónní event Meat Week, který sestává ze dvou částí, přičemž za asistenci supermutantovi Grahmovi při shánění surovin a vaření masa dostanete měnu Legendary Scrip a předměty s letní tématikou.

Od 20. srpna si budete moci ve svém C.A.M.P.u umístit výkladní skříně, v nichž lze vystavovat těžce získanou výbavu. Ve stejný den se otevřou vrata Vaultu 94, který nabídne nové raidy pro čtyři hráče, přičemž každý týden bude možné hrát jinou misi z dané rotace. Tvůrci popisují Vault 94 jako místo, v němž se společenské ideály staly realitou, a když uspějete, odnesete si třeba unikátní sociální odměny a nákresy zbrojí s bonusy legendární sady.

V září pak dojde na vylepšení systému eventů, založená na zpětné vazbě hráčů. To znamená třeba nová pravidla pro udílení odměn, při němž bude záležet na výkonu hráčů, dále bezplatné rychlé cestování na místo konání eventu nebo větší množství informací dostupných na mapě. V průběhu září bude také obchodník s legendárními předměty každý týden nabízet unikátní nabíky, přičemž se počítá i s dalšími slevami.

Tvůrci neponechají beze změn a vylepšení ani battle royale režim Nuclear Winter. 13. srpna tak bude zaveden systém Choose Your Perks, díky němuž v případě, že získáte duplicitní perk, obdržíte Overseer Ticket. Díky němu lze odemknout nový perk dle vlastního výběru. V září pak dojde na různá vylepšení a hlavně na novou mapu, zasazenou do Morgantownu a jeho okolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama