V posledním DLC Just Cause 4 ovládneme hoverboard a gravitační zbraň
Just Cause 4 Novinka V posledním DLC Just Cause 4 ovládneme hoverboard a gravitační zbraň

V posledním DLC Just Cause 4 ovládneme hoverboard a gravitační zbraň

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Rico Rodriguez a Tom Sheldon vyhlásili válku frakci Agency.

Reklama

Co si budeme povídat, dodatečný obsah Just Cause 4 zatím příliš neoslnil. Na auta zaměřený přídavek Dare Devils of Destruction příliš nezklamal, ale ani nenadchnul, zatímco Los Demonios, DLC zaměřené na boj s mimozemskou hrozbou, i několik týdnů po vydání působí spíše jako velmi nepovedený žert. Teď tu však máme ukázku třetího a posledního dodatku, Danger Rising, který zatím vypadá překvapivě dobře a nadějně. I když má na tomhle pocitu určitě podíl dost nízko nastavená laťka předešlými DLC.

V Danger Rising hlavní hrdina Rico Rodriguez zjistí, že frakce Agency, pro níž kdysi pracoval, ho chce zlikvidovat. Proto se znovu spojí s Tomem Sheldonem, aby společně dali Agency za vyučenou a postavili se jistému starému známému. Tvůrci slibují finální boj, v němž v Ricově kůži navštívíme minimálně jednu novou lokalitu, která se zjevně soustředí kolem masivní ponorky, přičemž nebudou chybět ani nové hračky.

Jednou z nich je hoverboard, tedy levitující prkno, na němž může Rico plachtit třeba i nad vodou. A protože Half-Life 2 stále zanechává v herním světě nesmazatelnou stopu, do rukou dostaneme také gravitační zbraň The Stormalong EM Zero, jež má výrazně obohatit arzenál hlavního hrdiny. K tomu obohacení přitom dojde nejdříve 29. srpna, kdy bude Danger Rising k dispozici pro majitele Season Passu nebo Gold edice Just Cause 4. Standardně bude přídavek k dostání o týden později, 5. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama